Azenis belle edit by yaren_dede

Sponsorlu Bağlantılar

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
Azenis belle edit by yaren_dede
arkadaşlar bu temada baya bir uğraştım beğen butonuna basarsanız sevinirim :)
basmasanızda canınız sağolsun mobil olduğunuzu varsayıyorum yorumda bıraksanız olur :P:

yine bol ön izlemeli bir konu oldu

temadaki duvar kağıtları/altbar/üstbar/statusbar değiştirildi ve 20 tane uygulama iconu eklendi

konu beğenilirse tema için güncelleme çıkarmayı düşünüyorum eğer beğendiyseniz bunu belli edin :)

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: muminaydin, ahmetk54, RetaXter ve 11 diğerleri

asigsasi

asigsasi

Üye
vay vay vay süper olmuş dostum uğraştığına değmiş ben bunu kullanırım dostum ellerine kollarına sağlık emeğe saygı :alkis teşekkür ederim:oke:

• Beğen
Tepkiler: afash ve yaren_dede
yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
vay vay vay süper olmuş dostum uğraştığına değmiş ben bunu kullanırım dostum ellerine kollarına sağlık emeğe saygı :alkis teşekkür ederim:oke:

bencede on numara oldu eksik uygulama iconlarınıda tamamlıyacam sende eksik iconları not al tamamlıyalım ok

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
Anil-D

Anil-D

Üye
abi tema mukemmelde bence ikonları sevmedim onları dgstrirmsn

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
abi tema mukemmelde bence ikonları sevmedim onları dgstrirmsn

ben iconları güzel olduğu için düzenledim temayı dostum icon değiştirmek istiyorsan üst konuda nasıl yapılacağını anlattım 2 dakikanı almaz değiştirmek :)

• Beğen
bjkmert45

bjkmert45

Üye
Çok güzel olmuş gerçekten. Ellerine sağlık dostum. :)

• Beğen
CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
abi çok güzel iconları varda +1000 icon olsa süper olur öncelikle temalarda oyun iconları eksik oluyor onlar tam olursa kullanırım kesin :tşk: editlemen iyi olmuş mobilim sonra beğenirim ;)

• Beğen
yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
abi çok güzel iconları varda +1000 icon olsa süper olur öncelikle temalarda oyun iconları eksik oluyor onlar tam olursa kullanırım kesin :tşk: editlemen iyi olmuş mobilim sonra beğenirim ;)

oyun iconlarıni tamamlıyacağim vakit olursa hem Bu Temanın boyutuda az oldu yani kullanışlı ve görsel olarakta güzel bir tema oldu. Menü alt barinida ayarlayabilirsem on numara olacak zaten

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
bir dahaki editlemende şu halkalı duvar kagıdını kullanmasan :D :islik:cool:anlas:

• Beğen
Tepkiler: afash
yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye

• Beğen
yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
koyu renk olanlar olabilir ama beyaz olan zor yazılar olunmuyor açık renk duvar kağıtlarında Neyse önce iconları tamamlıyalimda :) sen eksik iconları çıkardınmi özelden gönder bana

• Beğen
Tepkiler: afash ve asigsasi

afash

Üye
hi bro...just say woooooooooooooow....very very special.....can you share me your toggle widget???bluetooth & data & other

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
koyu renk olanlar olabilir ama beyaz olan zor yazılar olunmuyor açık renk duvar kağıtlarında Neyse önce iconları tamamlıyalimda :) sen eksik iconları çıkardınmi özelden gönder bana
dostum rengini de canlı bi renk yaparız :)

• Beğen

ens_clk

Emeğine sağlık, gerçekten güzel tema olmuş :tşk:

boncukkom

boncukkom

Üye
nokia n8 belle kabul etmiyor sertifika hazasi

Üst Alt