+1.Bütçen nedir Düşündüğün model marka bişey söylememişsinki Nasıl yorum yapalımm
teşekkürler bende araştırma yaptım clio ve symboller hakikaten cok iyi .arkadaşlarda peugeot 206 207 önerdi .clio aklıma yattı gibi .Tata marinayı da araştıracağım tekrar teşekkürler![]()
ya fiat yeni araçlar çıkarmıştı.Onlara bak hatta dayım almıştı bi tane çok az yakıyo dedi, fialoi gibi bişey yazıyodu![]()
Bence Albea sole dizel ya da Clio sembol ya da Peugeot 206 HDI güzel tercihler arkadaşın bütçesine...yardımcı olan herkese teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun seçenekleri 2 arabaya indirdim "Clio(symbol) yada Tata Marina" ikisinden birini seçeceğim tekrar tekrar teşekkürler![]()

Tata marina'nın parçaları çok ucuz ve dayanıklı bir araba şasisi renault lardan sağlam vede daha rahat (indigo da alabilirsin sedan olanı)yardımcı olan herkese teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun seçenekleri 2 arabaya indirdim "Clio(symbol) yada Tata Marina" ikisinden birini seçeceğim tekrar tekrar teşekkürler![]()
valla aynen dediğin gibi oldu. buldum burda bi tane clio anlaşırsak almayı düşünüyorum fiyatı da uygun geldi.teşekkür ederimİkisi arasında kaldı isen renault al.Piyasası var.
valla aynen dediğin gibi oldu. buldum burda bi tane clio anlaşırsak almayı düşünüyorum fiyatı da uygun geldi.teşekkür ederim