messevim
Üye
n8 i satalı 5 ay olacak hocam yav. .sende n8 yokmuydu ne ara aldin android
nereden aklında kalmış
e yukarıda sordum s4 de geldi mi diye sen hayır dedin
n8 i satalı 5 ay olacak hocam yav. .sende n8 yokmuydu ne ara aldin android
nereden aklında kalmış
4.4 kitkat gelmedi dedim ben 4.3 değilki?n8 i satalı 5 ay olacak hocam yav. .nereden aklında kalmış
sen symbianci degilmiydin seni bir yerden cikaracakda hatta klavyeli bir telefon almissin dogrumu ?n8 i satalı 5 ay olacak hocam yav. .nereden aklında kalmış
aynen. n8i sattıktan sonra htc mytouch 4g slide diye bir telefon aldım android. dokunmatık..sen symbianci degilmiydin seni bir yerden cikaracakda hatta klavyeli bir telefon almissin dogrumu ?
Romla isi olmaz arkadasin belki hediye alan baska ulkeden falan almistirBelki başka bir ülkenin Romu kuruludur
gelmedi mi daha ? s4 lere..
Başka bi ülke almadı ki 4.4 kitkatı? (LG G2 için)Romla isi olmaz arkadasin belki hediye alan baska ulkeden falan almistir
Nerden biliyosun?4.4 ün batarya performansı 4.3 ten farklı olmayacaktır farklı beklentilere girmeyin![]()
Nasıl almadı ? Güney Kore aldı.Başka bi ülke almadı ki 4.4 kitkatı? (LG G2 için)
Ne zaman aldı ya? Ayrıca kimin güney koreli birinden hediye alacağı biri olurkiNasıl almadı ? Güney Kore aldı.

Nerden biliyosun?
Hmmm olabilir evet haklısın. Ama o zaman her yeni çıkan güncellemeyle şarj süresi daha da kısalacaktır yanlış mıyım?Daha performanslı, daha çok tüketim yapıyor.
Hayır. Ama 4.4 için bu böyle. Dediğimi genellememek daha doğru olur.Hmmm olabilir evet haklısın. Ama o zaman her yeni çıkan güncellemeyle şarj süresi daha da kısalacaktır yanlış mıyım?
Gerçekten mi ? Ben aradığım da neden öyle söylediler öyleyse ?Bu ne iş anlamadim ben beş dakika önce aradim ve nisan dediler bu ne iş.
Korede zaten başlatıldı çoktan KitKat.. Türkiye de ise tahmini Şubat-Mart arasın da söylenmişti. Ama Nisan ayına kadar sarkacağını zannetmiyorum.Bilmiyorum valla sizde bir tekrar arayin bakalim çok ilginç.Biraz önce teknolojioku sitesinde yayinlanan bilgiye göre haftaya başlayacakmis. Türkiye'ye ne zaman gelir bilemem ama yakinda paylasilacakmiş.
Son dakika haberi;Mart başı, ortası gibi gelir büyük ihtimalle.