Az önce LG yi aradım. G2 için KitKat bu ay içinde verilecek

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
  • Beğen
Tepkiler: mehsevim
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
sen symbianci degilmiydin seni bir yerden cikaracakda hatta klavyeli bir telefon almissin dogrumu ?
aynen. n8i sattıktan sonra htc mytouch 4g slide diye bir telefon aldım android. dokunmatık..

Türe

Türe

Üye
4.4 ün batarya performansı 4.3 ten farklı olmayacaktır farklı beklentilere girmeyin :)

• Beğen
Tepkiler: .caner.
KD1907

KD1907

Üye
Daha performanslı, daha çok tüketim yapıyor.
Hmmm olabilir evet haklısın. Ama o zaman her yeni çıkan güncellemeyle şarj süresi daha da kısalacaktır yanlış mıyım?

Türe

Türe

Üye
Hmmm olabilir evet haklısın. Ama o zaman her yeni çıkan güncellemeyle şarj süresi daha da kısalacaktır yanlış mıyım?
Hayır. Ama 4.4 için bu böyle. Dediğimi genellememek daha doğru olur.

• Beğen
Tepkiler: KD1907

saintone

Üye
Şubat sonu Mart başlangıcı gibi gelecek Kit-Kat.sıkıntı yok az kaldı.

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
Türkbey___

Türkbey___

Üye
Bu ne iş anlamadim ben beş dakika önce aradim ve nisan dediler bu ne iş.

Türkbey___

Türkbey___

Üye
Bilmiyorum valla sizde bir tekrar arayin bakalim çok ilginç.Biraz önce teknolojioku sitesinde yayinlanan bilgiye göre haftaya başlayacakmis. Türkiye'ye ne zaman gelir bilemem ama yakinda paylasilacakmiş.

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Bilmiyorum valla sizde bir tekrar arayin bakalim çok ilginç.Biraz önce teknolojioku sitesinde yayinlanan bilgiye göre haftaya başlayacakmis. Türkiye'ye ne zaman gelir bilemem ama yakinda paylasilacakmiş.
Korede zaten başlatıldı çoktan KitKat.. Türkiye de ise tahmini Şubat-Mart arasın da söylenmişti. Ama Nisan ayına kadar sarkacağını zannetmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Türkbey___
Invoke

Invoke

Üye
Mart başı, ortası gibi gelir büyük ihtimalle.