abandonware
Üye
Sağladığın hizmetin kalitesini beğendim dostum, böle devam etMüşteri memnuniyeti bizim için çok önemlidir
![]()

444 7493 (444 SHDW)
Sağladığın hizmetin kalitesini beğendim dostum, böle devam etMüşteri memnuniyeti bizim için çok önemlidir
![]()

Sağladığın hizmetin kalitesini beğendim dostum, böle devam et
444 7493 (444 SHDW)

444 7493 numarası gerçekte varmış la
google'da arattırınca çıktı444 7493 numarası gerçekte varmış lagoogle'da arattırınca çıktı

google izin vermediAndroid uygulamanız var mı![]()
hortyindirip denesene

indirip denesene![]()

freewareTam sürümü var mı?

[emoji1]
programı tamamıyla ben yazım ve bir mesajta tüm kodların ekran alıntısınıda paylaştım. istediğiniz herhangi bir biçimde virüssüz olduğunu ispatlayabilirimindirmeyin trojen dolu inince bilgisayarınızı yer kasa kalmaz

programı tamamıyla ben yazım ve bir mesajta tüm kodların ekran alıntısınıda paylaştım. istediğiniz herhangi bir biçimde virüssüz olduğunu ispatlayabilirim![]()

programı tamamıyla ben yazım ve bir mesajta tüm kodların ekran alıntısınıda paylaştım. istediğiniz herhangi bir biçimde virüssüz olduğunu ispatlayabilirim![]()
Virüs olmadığı konusunda bende çok ciddiyim.. istersen kaynak kodlarını paylasabilirim, kendin derleyip calistirabilirsin uygulamayıben çok ciddiyim. pcye virüs bulaşırsa hakkımı adli makamlarda arayacağım.