ayy! akşamdan beri mesajlar gitmiyoor..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
..butteRfly..

..butteRfly..

Üye
    Konu Sahibi
ayy! akşamdan beri mesajlar gitmiyoor..
puf akşam mesajlaşıyodum. telin şarjı bitti. taktım falan neyse. mesajlar iletilmemeye başladı. belki sabah düzelir dedim. baktım yine aynı.fabrika ayarlarına döndürdüm. bi ihtimal olur diye . bişey olmadı. telefoncuya götürcem biraz sonra. umarım olur da. niye böyle oldu ki şimdi. başka ,bu sorunla karşılaşan var mı :hmmm

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Durumuna göre fabrika ayarlarını yüklediğin için mesaj merkez numarası silinmiş olabilir. Kontrol edermisin?

..butteRfly..

..butteRfly..

Üye
    Konu Sahibi
numarada bişey yok :hmmm tamam yani

izmirligenc

izmirligenc

Üye
ayarlari kurcalamadiysan hat sebeke sorunu bazen yapar ole aveada

admiral23

admiral23

Üye
ayy! öyle miiiii :d:
üzüldüm şimdi bak haaa:ehe

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Avea'nın büyük sorunlarından birisi neyseki her sorunu çözen kodumuz var ##002#, ##21# bu kodları hattınıza uyguladığınızda sorun çözülüyor. Fakat sorun hala çözüme ulaşmadıysa emin olunuz ki telefonunuzda hiç bir sorun yok. Sorun tamamen hattan kaynaklanmaktadır. Hattaki bu sorunu çözemek içinse 4441500ü aramanız gerekmektedir.

sagopa20

Üye
Avea'nın büyük sorunlarından birisi neyseki her sorunu çözen kodumuz var ##002#, ##21# bu kodları hattınıza uyguladığınızda sorun çözülüyor. Fakat sorun hala çözüme ulaşmadıysa emin olunuz ki telefonunuzda hiç bir sorun yok. Sorun tamamen hattan kaynaklanmaktadır. Hattaki bu sorunu çözemek içinse 4441500ü aramanız gerekmektedir.

yine olmadı ne yapmam gerekiyor

Revengeful

Emekli Yönetici
avea işte :D hep aveada çıkar böyle sorunlar yaw :D

sagopa20

Üye
valla ya

--------------- Ekleme ---------------

0,20 lira kaldı 500 ü bile arayamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...