djoguzhan_55
Üye
Note 2 Restart
selamun aleykum beyler bayanlar ilk baştan başlıyım 3 hafta önce Tel Öle duruyordu saate bakmak istedim faceden bildirim gelmişti ışık yanıyordu tel açıktı tus kilit tuşuna bastım ekran filan gelmedi bende direk bataryayı çıkardım geri takıp açtım Açar açmaz bana .... uygulama durduruldu diyordu sürekli ama tamam diyorum tekrar geliyor tamam diyorum tekrar geliyor samsung canlı yardıma yazdm fabrika ayarlarına döndürün dedi ayarlardan döndürdüm sorun ortadan kalkmıştı aynı gün içinde telefon ölece duruken kendine reset atmaya başladı günde 4-5 kere abartısız ölece dururken veya hafif zorlamaya kendine reseti basıyordu gittim garantiye verdim dün aldım teli yazılım güncellemişler test yapmışlar ok yazıyordu servis kağıdında sıkıntı yok yani lafta tabi aldım teli kapalıydı eve geldim hattı taktım %5 şarjı vardı teli sıfırlamışlar ayarlarını yapıyordum tekrar kendine reset attı dedim şarjı %5 oldugundandır,%100 yaptım ve yine arada kafasına göre yapıyor ama 4-5 kere değil günde 1-2 defa ne yapabilirim beyler tekrar garantiye götürcem yine aynı terane 1,1.5 hafta yatacak tel orda..beyler yorum yazın :/