AYTİ mobilden sevgilerle :D

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
güzel olmuş ama o menü tuşlarının kenarlarını png yapın bari beyaz güzel durmuyor :P

UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
telefonda neyle izlicem :mad:
Bu arada içerisinde flash player barındıran telefonlarda izlenebiliyor. Fakat benim gibi böyle animasyonları falan izleyemediğin bir telefonun varsa (c3) izlenmiyor :D Yani genel olarak android ve ios sistemlerde izlenebilir onun dışında belki windows phone ile de izlenebilir. Bu arada ben denemedim android veya ios kullananlar deneyebilir mi, izlenebiliyor mu ?Bu arada flash player olmayan telefonlarda da sorun olmaz zaten ya, flash yüklemelisin yazısını gören anlar :DBu arada diğer bannerları bir kaç satte yapacağım

UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada içerisinde flash player barındıran telefonlarda izlenebiliyor. Fakat benim gibi böyle animasyonları falan izleyemediğin bir telefonun varsa (c3) izlenmiyor :D Yani genel olarak android ve ios sistemlerde izlenebilir onun dışında belki windows phone ile de izlenebilir. Bu arada ben denemedim android veya ios kullananlar deneyebilir mi, izlenebiliyor mu ?Bu arada flash player olmayan telefonlarda da sorun olmaz zaten ya, flash yüklemelisin yazısını gören anlar :DBu arada diğer bannerları bir kaç satte yapacağım
haklisin :D
androidde izleniyor
sadece anasayfa flash olmamali diye dusundum diğerleronde olabilir

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
Anasayfa için de banner yapacağım mı o.OAnasayfa için de banner yapacağım mı o.OAnasayfa için de banner yapacağım mı o.O

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
@Sukut-u Hayal bir şey soracağım. Diğer bannerlardada renkler aynı mı olsun , yoksa farklı mı ?

esmeran3

esmeran3

Üye
Lan sonunda benim dediğime geliyor sun :)

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
link yok mu :p

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi

İhtiyar007

İhtiyar007