boyut onemli değil 'DAndroid banner oldu. Birazdan paylaşacağım. Boyutu 105 kb oldu![]()

Gom player yükleyin pc nize,codecleri de yükleyin 
@esmeran 3 kardeşim malesef senin söylediğin siteye mobilden upload olmadı şimdilik qfs ile paylaşıyorum eğer istersen bir kaç gün içerisinde o sitede paylaşabilirim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızBu arada şimdilik videonun arka planında sorun olabilir yani beyazlık fazla olmuş, en kısa zamanda çözeceğim ben o sorunuBu arada dosya .swf uzantılı her bilgisyar açamayabilir
Gom player yükleyin pc nize,codecleri de yükleyin
![]()
inciswf yaz googla oraya yukleMalesef telefonda izlenemiyor, gerçekten üzgünüm yarın @esmeran3 ün dediıi yere yükleyeceğim![]()
hmmm vay be
kemal eline sağlık güzel olmuş
hakkaten ha siteye attım

harbi çok hoşuma gitti yatamamdır ama yarın yaparım diğerlerini malum yarın okul var , hadi iyi geceler sanatamamdır ama yarın yaparım diğerlerini malum yarın okul var , hadi iyi geceler sana
![]()

Hem üniversiteye hazırlık olur.üniversite miYarın daha hızlı yapıp atarım bu arada bugün ilk animasyonları falan belirledim, şablon hazır yarın sadece yeni resim ve yazılara uygulamak kalacak. Bu arada o andorid simgesi olan yanında android yazan kısım benim site için düşündüğüm butonlardı ama sağolsun @esmeran3 kardeşim halletmiş, gayette güzel olmuş
Benim telde de çıktı flash player yüklemelisin diye ben nasıl duruduğuna yarın okulda bakarım artık.Bu arada senin bu siteden sonra içimde bir html öğrenme duygusu oluştu bende mi siye açsam napsamHem üniversiteye hazırlık olur.

sitenin belli bi açılış tarihi yok site benim için bitti yani hocaya göstereceğim kısım bittiKardeşim elimizden geldiğince yapıyoruz dana iyi şeyler yapardım ama zamanım çok az oluyor![]()
ya maxicep ve sizler iyi ki varsınız gerçekten herkes bi yana maxicep bi yana iyi ki tanıdım bu forumu 
Yok kardeşim senin butonlar daha iyi olmuş bence zaten ben biraz abartıyorum, hem sen benden daha bilgilisin biz daha yeni yetmeyiz, sıkıntı yok yaniKardeşim elimizden geldiğince yapıyoruz dana iyi şeyler yapardım ama zamanım çok az oluyor![]()

Harbi mi ya ben bir kaç animasyon yaparız, biraz website tasarımı, biraz da modelleme falan tamam diye düşünmüştüm amaüniversite mi![]()
![]()
hiç girişme kolay değil öyle![]()

Yok kardeşim senin butonlar daha iyi olmuş bence zaten ben biraz abartıyorum, hem sen benden daha bilgilisin biz daha yeni yetmeyiz, sıkıntı yok yani![]()
Herkes öğrendiği kadar ben bayadır biliyorum sende öğrenince aynı benim gibi olacaksın 
bak işte o ikilemi yapma iyi ki varsınız işteMaxicep mi yoksa üyelerimi ?
Maxicep iyiki var nedeni ise bizim gibi yardımlaşmayı seven üyeleri bir araya getirmesi
@bulutsuzgece @Buğra @OttomaN TigeR @Praetor @anılbaran @xavxmaxi @MrCommanDTr @Dogus Pertez @Şehriyar @Byhaydar

bak işte o ikilemi yapma iyi ki varsınız işte![]()