AYTİ mobilden sevgilerle :D

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
:alkis

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
Android banner oldu. Birazdan paylaşacağım. Boyutu 105 kb oldu :D

esmeran3

esmeran3

Üye
Kemal paylaş bakalım :)

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
@esmeran 3 kardeşim malesef senin söylediğin siteye mobilden upload olmadı şimdilik qfs ile paylaşıyorum eğer istersen bir kaç gün içerisinde o sitede paylaşabilirim :oke:
Bu arada şimdilik videonun arka planında sorun olabilir yani beyazlık fazla olmuş, en kısa zamanda çözeceğim ben o sorunu ;)Bu arada dosya .swf uzantılı her bilgisyar açamayabilir :D Gom player yükleyin pc nize,codecleri de yükleyin :)

UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
@esmeran 3 kardeşim malesef senin söylediğin siteye mobilden upload olmadı şimdilik qfs ile paylaşıyorum eğer istersen bir kaç gün içerisinde o sitede paylaşabilirim :oke:
Bu arada şimdilik videonun arka planında sorun olabilir yani beyazlık fazla olmuş, en kısa zamanda çözeceğim ben o sorunu ;)Bu arada dosya .swf uzantılı her bilgisyar açamayabilir :D Gom player yükleyin pc nize,codecleri de yükleyin :)

telefonda neyle izlicem :mad:

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
Malesef telefonda izlenemiyor, gerçekten üzgünüm yarın @esmeran3 ün dediıi yere yükleyeceğim :(

UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
Malesef telefonda izlenemiyor, gerçekten üzgünüm yarın @esmeran3 ün dediıi yere yükleyeceğim :(
inciswf yaz googla oraya yukle :Dhmmm vay be :D
güzel olmuş güzel :D
dur bi setede deneyim :Dkemal eline sağlık güzel olmuş :D hakkaten ha siteye attım
şimdi bunu her bölüm için yapalım :D

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
tamamdır ama yarın yaparım diğerlerini malum yarın okul var , hadi iyi geceler sana :)tamamdır ama yarın yaparım diğerlerini malum yarın okul var , hadi iyi geceler sana :)

UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
tamamdır ama yarın yaparım diğerlerini malum yarın okul var , hadi iyi geceler sana :)tamamdır ama yarın yaparım diğerlerini malum yarın okul var , hadi iyi geceler sana :)
harbi çok hoşuma gitti ya :D
vaktim olsa ben yapcaaktım şimdi diğerlerininide çıkmam lazım benimde eline sağlık :D

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
Yarın daha hızlı yapıp atarım bu arada bugün ilk animasyonları falan belirledim, şablon hazır yarın sadece yeni resim ve yazılara uygulamak kalacak. Bu arada o andorid simgesi olan yanında android yazan kısım benim site için düşündüğüm butonlardı ama sağolsun @esmeran3 kardeşim halletmiş, gayette güzel olmuş :)
Benim telde de çıktı flash player yüklemelisin diye ben nasıl duruduğuna yarın okulda bakarım artık.Bu arada senin bu siteden sonra içimde bir html öğrenme duygusu oluştu bende mi siye açsam napsam :D Hem üniversiteye hazırlık olur.

UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
Yarın daha hızlı yapıp atarım bu arada bugün ilk animasyonları falan belirledim, şablon hazır yarın sadece yeni resim ve yazılara uygulamak kalacak. Bu arada o andorid simgesi olan yanında android yazan kısım benim site için düşündüğüm butonlardı ama sağolsun @esmeran3 kardeşim halletmiş, gayette güzel olmuş :)
Benim telde de çıktı flash player yüklemelisin diye ben nasıl duruduğuna yarın okulda bakarım artık.Bu arada senin bu siteden sonra içimde bir html öğrenme duygusu oluştu bende mi siye açsam napsam :D Hem üniversiteye hazırlık olur.
üniversite mi :D :D
hiç girişme kolay değil öyle :D

esmeran3

esmeran3

Üye
Kardeşim elimizden geldiğince yapıyoruz dana iyi şeyler yapardım ama zamanım çok az oluyor :)

UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim elimizden geldiğince yapıyoruz dana iyi şeyler yapardım ama zamanım çok az oluyor :)
sitenin belli bi açılış tarihi yok site benim için bitti yani hocaya göstereceğim kısım bitti :D
daha sonra zebkine yapıyoruz işte takılın kafanıza göre :Dya maxicep ve sizler iyi ki varsınız gerçekten herkes bi yana maxicep bi yana iyi ki tanıdım bu forumu :D

• Beğen
Tepkiler: esmeran3
Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
Yok kardeşim senin butonlar daha iyi olmuş bence zaten ben biraz abartıyorum, hem sen benden daha bilgilisin biz daha yeni yetmeyiz, sıkıntı yok yani :D

• Beğen
Tepkiler: esmeran3
esmeran3

esmeran3

Üye
Maxicep mi yoksa üyelerimi ? :)

Maxicep iyiki var nedeni ise bizim gibi yardımlaşmayı seven üyeleri bir araya getirmesi

@bulutsuzgece @Buğra @OttomaN TigeR @Praetor @anılbaran @xavxmaxi @MrCommanDTr @Dogus Pertez @Şehriyar @Byhaydar

• Beğen
Tepkiler: Dogus Pertez ve Buğra
esmeran3

esmeran3

Üye
Yok kardeşim senin butonlar daha iyi olmuş bence zaten ben biraz abartıyorum, hem sen benden daha bilgilisin biz daha yeni yetmeyiz, sıkıntı yok yani :D

Yok kardeşim olurmu öyle şey :) Herkes öğrendiği kadar ben bayadır biliyorum sende öğrenince aynı benim gibi olacaksın :)

• Beğen
Tepkiler: Bilişim Profesörü
UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
Maxicep mi yoksa üyelerimi ? :)

Maxicep iyiki var nedeni ise bizim gibi yardımlaşmayı seven üyeleri bir araya getirmesi

@bulutsuzgece @Buğra @OttomaN TigeR @Praetor @anılbaran @xavxmaxi @MrCommanDTr @Dogus Pertez @Şehriyar @Byhaydar
bak işte o ikilemi yapma iyi ki varsınız işte :D

• Beğen
Tepkiler: Buğra ve esmeran3

Üst Alt