hmmmmm eline sağlık
BÖYLE OLACAK BUNUN BUTON HALİNİ DÜŞÜN![]()

hmmmmm eline sağlık
bunu iki türlü yapsak mesela normalde bu olsun android sekmesi açıkken rengi değissin felan farkli bisey olsun![]()
farketmez
yardım etmeyi seviyorum kendime mükemmel bir site yapabilirim ama kim uğraşacak ya 
html den anlar mısın yada PHP yada ASPOlur yaparız kardeşimfarketmez
yardım etmeyi seviyorum kendime mükemmel bir site yapabilirim ama kim uğraşacak ya
![]()

vay be.html .php den anlıyorum![]()
bana PHP lazim artk internet siteleri PHP ile yaziliyo ben bilmiyorum
html ile yapilan siteyi goruyosun iki saatte yukleniyohtml den anlar mısın yada PHP yada ASP![]()
vay bebana PHP lazim artk internet siteleri PHP ile yaziliyo ben bilmiyorum
html ile yapilan siteyi goruyosun iki saatte yukleniyo
merak etme .php ile farkı yok pek internet hızına bağlı mesala bende hiç kasmıyor bile siten
ama başkasını bilemem 
keyfimden yapmiyorum bendekardeşim site yapmak kolayda biraz uğraştırıyormerak etme .php ile farkı yok pek internet hızına bağlı mesala bende hiç kasmıyor bile siten
ama başkasını bilemem
![]()
ama hoşuma gitmeye basliyor
ilerde işimde bu olacak insallah 
keyfimden yapmiyorum bendeama hoşuma gitmeye basliyor
ilerde işimde bu olacak insallah
![]()
ben bi site yapmaya başlayınca kusursuz olmasını istiyorum o yüzden gece gündüz uykusuz kalıyodum ama böyle şimdi
ama sana logo arkaplan resim felan yaparım 
inşallah kardeşimben bi site yapmaya başlayınca kusursuz olmasını istiyorum o yüzden gece gündüz uykusuz kalıyodum ama böyle şimdi
![]()

mesela dün 3.30 da yattim ful ürün girdim tasarmla oynadm biseyler yapmaya calistim felan harbiden kaptırdımı birakamiyosuninşallah kardeşimben bi site yapmaya başlayınca kusursuz olmasını istiyorum o yüzden gece gündüz uykusuz kalıyodum ama böyle şimdi
![]()

mesela dün 3.30 da yattim ful ürün girdim tasarmla oynadm biseyler yapmaya calistim felan harbiden kaptırdımı birakamiyosun![]()
)boşver zaten sen bana yardm eto yüzden bende bıraktım işte)
ilerde admin felan bişey olursin sitede 
boşver zaten sen bana yardm etilerde admin felan bişey olursin sitede
![]()

senide yardımcı üye yapcam tamam
Züper Moderaktör olsamsenide yardımcı üye yapcam tamam

olmaz yardımcı üyelik yeter sanaZüper Moderaktör olsam![]()