AYTİ mobilden sevgilerle :D

Sponsorlu Bağlantılar

esmeran3

esmeran3

Üye

BÖYLE OLACAK BUNUN BUTON HALİNİ DÜŞÜN :)

UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: esmeran3
esmeran3

esmeran3

Üye
hmmmmm eline sağlık :D
bunu iki türlü yapsak mesela normalde bu olsun android sekmesi açıkken rengi değissin felan farkli bisey olsun :D

Olur yaparız kardeşim :) farketmez :) yardım etmeyi seviyorum kendime mükemmel bir site yapabilirim ama kim uğraşacak ya :)

UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
esmeran3

esmeran3

Üye
.html .php den anlıyorum :)

UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim site yapmak kolayda biraz uğraştırıyor :) merak etme .php ile farkı yok pek internet hızına bağlı mesala bende hiç kasmıyor bile siten :) ama başkasını bilemem :)
keyfimden yapmiyorum bende :D ama hoşuma gitmeye basliyor :D ilerde işimde bu olacak insallah :D

• Beğen
esmeran3

esmeran3

Üye
keyfimden yapmiyorum bende :D ama hoşuma gitmeye basliyor :D ilerde işimde bu olacak insallah :D

inşallah kardeşim :) ben bi site yapmaya başlayınca kusursuz olmasını istiyorum o yüzden gece gündüz uykusuz kalıyodum ama böyle şimdi :) ama sana logo arkaplan resim felan yaparım :)

UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
inşallah kardeşim :) ben bi site yapmaya başlayınca kusursuz olmasını istiyorum o yüzden gece gündüz uykusuz kalıyodum ama böyle şimdi :) ama sana logo arkaplan resim felan yaparım :)

bu siteyi bi tamamlaym host + domain alcam kesinlikle alcam :D
üye girisi felan koycam siteye güzel şeyler olacak fakat işte daha işin başindaym pek bir şey bilmiyorum kendi çabamla anca bu kadar oluyo :D

UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
mesela dün 3.30 da yattim ful ürün girdim tasarmla oynadm biseyler yapmaya calistim felan harbiden kaptırdımı birakamiyosun :D

• Beğen
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
:kro2:

Üst Alt