Ayşe Fasulye Sote

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jöly

Üye
    Konu Sahibi
Ayşe Fasulye Sote
4 kişilik
1 kg ayşe fasulye
½ kahve kaşığı karbonat
az tuz
1 çorba kaşığı tereyağı

Fasulyelerin uçlarını kopartıp, kılçıklarını keserek ayıklayın ve mümkün olduğunca ince dilimleyin. Yıkadıktan sonra içinde ½ kahve kaşığı karbonat bulunan bol kaynar suda 4-5 dakika kontrol ederek haşlayın ve hemen üzerine soğuk su akıtarak soğutun. Servis edeceğiniz zaman kaynar suda 2 dakika ısıtıp süzdürün. Bir çorba kaşığı tereyağında bir dakika sote yapıp servis edin.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...