Muhammet DEDE
Üye
Ayrıldıkmı şimdi?
Geçenlerde konu açmıştım bana öküzsün diyor diye.Bahsi geçen şahısla sanırsam ayrıldık . Çok çirkef bi kızdı herşeye bağırır çağırır hakaret ederdi.Sırf kırmayayım ilişkimiz zarar görmesin diye alttan aldım bugüne kadar beni sinirlenince engellerdi 1 gün konuşmazdı v.s böyle şeyler hep benimde canıma tak etti geçen gün yine tartıştık basit birşey yüzünden engelledi beni 2 gün engelimi açmadı. Engelli olduğumun 2. Gecesi arkadaşlarla pub a gittik baya baya mekan yani herneyse yer bildirimi yaptım arkadaşları etiketleyip fotoğraflı falan. Bi baktım 10 dk sonra engel kalkmış arkadaş gaza getirdi şimdide sen engelle diye tamam dedim engelledim. Sonra bana sen beni engelledinmi diye mesaj attı cevap vermedim. 10 dk sonra mesaj geldi engelleme öyle olmaz diye faceden engellemiş beni. 2 gün oluyor bunlar olalı ve 2 günde acayip değişti hayatta makyaj yapmazdı instagram a ayda bi atarsa fotoğraf atardı instagrama falan makyaj lı fotoğraf atmalar falan swarm da yer bildirimleri falan.. Ve daha yeni instagramına baktım eski sevgilisinin engelini kaldırmış takip etmiş yorumlaşmışlar falan barışmış yani binevi. İçim rahat aslında çünkü erken gördüm gerçek yüzünü ne kadar karaktersiz olduğunu ama kırgınım esasında kendim simit yeyip onu nerelere götürdüm mutlu olsun yüzü gülsün üzülmesin diye herşeyi yaptım. Bumuydu lan dedim kendi kendime kimseye güvenemicekmiyiz daha önceki sevgilimde aldatmıştı zaten insana kafayı yedirtirler.
Not: Bitti falan demedik ayrılık konuşulmadı sadece tartışma sonrası inatlaşma engelleme falan..
Not: Bitti falan demedik ayrılık konuşulmadı sadece tartışma sonrası inatlaşma engelleme falan..