hasan192
Üye
-
Konu Sahibi
-
bazı gercekler her yerde söylenmez yerin kulagı vardır. süistimal .....................
bende aradım gecen musterı hızmetlerını yaptırdm.kampuslu 3 hattı 2 kımlıkle gecen yıne aradım yaptırmak ıcın yapmadı bazıları yapıyo bazıları yapmıyo.
Ben daha önce denedim yapmadılar
Bence aynı kişinin üstüne en az 2farklı hatta KampusCell yapamazsanız .. diyorum çünkü Turkcell Müşteri Hizmetlerinde ailem çalışıyor .. Bilgisini alırdım
aynı kişi üzerine 2 kampüslü hat olmaz ve bayiye gitsede iki kampüslü hat alamazsınız aynı kişinin üzerine olan hatlar ile müşteri hizmetlerini aradığınızda 25 yaşında altındaki farklı kimliklerle kampüse geçişiniz yapılabilir. Ama 5 tane hattınız olupta 5 inide kampüslü alamazsınız bunun imkanı yok.. dediğim gibi 5 farklı 25 yaş altı kimlik üzerinden yapabilirsiniz sadece tek hattı kendi kimkiğiniz üzerinden kampüsLü yapma hakkınız vardır. Ayrıca müşteri temsilcilerini aradığınızda kafalarına göre yapma yada yapmama özelliğine sahip değiller sisteme bilgileriniz giriş yapıldığında sistem kendisi izin vermez.. ve kampüse geçemezsiniz.
aynı kişi üzerine 2 kampüslü hat olmaz ve bayiye gitsede iki kampüslü hat alamazsınız aynı kişinin üzerine olan hatlar ile müşteri hizmetlerini aradığınızda 25 yaşında altındaki farklı kimliklerle kampüse geçişiniz yapılabilir. Ama 5 tane hattınız olupta 5 inide kampüslü alamazsınız bunun imkanı yok.. dediğim gibi 5 farklı 25 yaş altı kimlik üzerinden yapabilirsiniz sadece tek hattı kendi kimkiğiniz üzerinden kampüsLü yapma hakkınız vardır. Ayrıca müşteri temsilcilerini aradığınızda kafalarına göre yapma yada yapmama özelliğine sahip değiller sisteme bilgileriniz giriş yapıldığında sistem kendisi izin vermez.. ve kampüse geçemezsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?