Aynı Evde Yaşıyoruz ...

Sponsorlu Bağlantılar

zaza

zaza

Üye
cebimde

alttaki önce dansöz kıyafeti giy oynayıp yerleri süpür:ehe

maxirabit

maxirabit

Üye
her gün ben süpürüom be ya:Dbirazda kendi odanı temizle odandaki örümcek ağları yüzünden yakında national kanalından gelip belgesel çekicekler:D

zaza

zaza

Üye
benim odam temiz kıskanç önce sen şu tıkadığın klozeti aç:ehe

maxirabit

maxirabit

Üye
Okadar güzel yapma yemekleri sende:Dzaten geçen gün salondaki koltuğun altında bira şişesi çıktı:D

zaza

zaza

Üye
yalan söyleme ben harama el sürmem herkes bilir bunu
asıl sana ne demeli kızları eve atıp zina yapmış kafir:kop:

maxirabit

maxirabit

Üye
Ben bir tane atıyorum sen tren yapmıştın:Dodadan cuf cuf diye sesler geliyordu:D

zaza

zaza

Üye
zaza: ziyaaaaaaaa
ziya: olum deminden beri atıyorsun
tabi canım çağla şikelde gelmişti dimi yuh:ehe

sen yediğin naneleri saymıyorsun ama kafir peki ya odandaki o heykeller neydi öyle:ehe

maxirabit

maxirabit

Üye
Ekmek parası napcan taş satıp ekmek alıyorum:DEve gelenlere lcd var diye yutturuyon odanın duvarını delip televizyonu içine koydun zaten:D

zaza

zaza

Üye
ziyaaaaaa

yuh lan duvar o kadar genişmi delsen karşıya çıkarsın birkere
sana ne demeli geçen sex dergileri yatağının altında buldum çoğu sayfa birbirine yapışmış:ehe

maxirabit

maxirabit

Üye
Havadaki nem dergilerin sayfasını yapıştırıyor:D
Senin kızlardan biri geçen yerdeki beyaz sıvı jölemi saçıma süyim dedi:D

zaza

zaza

Üye
hayır o dergiler farfüm kokulu özel imalattı ama sen artık ne zevkler yaptıysan onla oradan bulaştı:ehe

git çamaşırları çitile:ehe

maxirabit

maxirabit

Üye
Tabi bide camları siliyim hazır başlamışken dairenin merdivanlarını temizliyeyim:D
kaç kere dedim yaa 1 aydan fazla aynı donu giyinme diye:D

zaza

zaza

Üye
Tabi bide camları siliyim hazır başlamışken dairenin merdivanlarını temizliyeyim:D
kaç kere dedim yaa 1 aydan fazla aynı donu giyinme diye:D
benim donlarımın aynısından alırsan kendi giydiğin aylık donları benimkiyle karıştırırsın böyle işte
hazır çamaşır çitilerken donlarımıda yıka:d:

maxirabit

maxirabit

Üye
Bu gün ben yarın sen:Ddedemin donlarını koyucam arasına:D
Vurma kumandaya zaten vura vura çalışmıyor salladıkça rihitim tutmak için çalgı oldu:D

zaza

zaza

Üye
ben yıkamam işim var benim ev hanımı sensin bi zahmet ev işlerini yaparsın artık:kop:

maxirabit

maxirabit

Üye
ben yıkamam işim var benim ev hanımı sensin bi zahmet ev işlerini yaparsın artık:kop:
Tabi beyfendi her gün o bar senin bu bar benim geziyor:D
Giriş parasını kızlardan alıyorsun zaten gecen geldi paramı nezaman vericek diyor:D

zaza

zaza

Üye
biz barlara suçlu kovalamak için gidiyoruz bide urfada doğru dürüst bar yok kim atıyor bu yalanları erkekse gelsinler yüzüme söylesinler
sen niye o zaman gidip müzik seti çaldın lan evde bin tane var kullan demedikmi:ehe

maxirabit

maxirabit

Üye
biz barlara suçlu kovalamak için gidiyoruz bide urfada doğru dürüst bar yok kim atıyor bu yalanları erkekse gelsinler yüzüme söylesinler
sen niye o zaman gidip müzik seti çaldın lan evde bin tane var kullan demedikmi:ehe

3kuruşa çin malı almışlar zaten adamın elinde kalıyor:Daçma tuşuna bastıgımda sesi kapatıyor:D

zaza

zaza

Üye
hepsi orjinal ama sayende bozuldu ben sana dedim sesini açarken aynı anda kumandadan kapatma diye
git biraz iş yap belki gözüme girersin:ehe

maxirabit

maxirabit

Üye
hepsi orjinal ama sayende bozuldu ben sana dedim sesini açarken aynı anda kumandadan kapatma diye
git biraz iş yap belki gözüme girersin:ehe

Sen bu gün çık gez dışarlarda:Dboşver evde napacan.Bide ben demir yolu kuruyim evde:D

Üst Alt