Aynı ay içinde 2 aylık internet paketi alırsam ikinci pakette 30 kontor olur mu?

Sponsorlu Bağlantılar

topgun1111

Üye
    Konu Sahibi
Aynı ay içinde 2 aylık internet paketi alırsam ikinci pakette 30 kontor olur mu?
Turkcell 100 mb internet kampanyasına katıldım 2 ay boyunca 30 kontor olan ama paket 10 günde bitti.şimdi 1 paket daha alsam bu paket 30 kontor mu olur yoksa 65 mi?

--------------- Ekleme ---------------

Ha daha 1 aydayim

Catty

Catty

Emekli Yönetici
1 aylık süre bitmeden , ikinci paketi alamazsınız !, ayrıca , 1 ay bittikten sonra alacağınız ikinci pakette 30 kontor olacak , bu 1 ay bittikten sonra da alacağınız üçüncü paket 65 kontör olacaktır.

sweety_boy_43

Üye
Turkcell 100 mb internet kampanyasına katıldım 2 ay boyunca 30 kontor olan ama paket 10 günde bitti.şimdi 1 paket daha alsam bu paket 30 kontor mu olur yoksa 65 mi?

--------------- Ekleme ---------------

Ha daha 1 aydayim

suan 100 mb 30 kntre alamazzsınız paketınızın bıtmesı onemlı deıl kullanım süresının dolmus olması gerekmektedir...
20 kntre 50 mb alabılırsınız bunun kullanım suresı normalde 1 haftalıktır.ancak sızın 100 mb paketınız oldugu ıcın onun bıtıs suresıne kadar 50 mb kullanmaya devam edersınız..
satın almak ıcın 7 yazıp 2260 a gonderın gelen mesajı EVETolarak cevaplayın...
not:aylık 100 mb paketı olanlar gunluk(30mb) paket satın alamazlar.
sadece haftalık(50mb)alabılırler
ıyı forumlar dılerım umarım yardımcı olmusuzdur .

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
Arkadaşım sen 8 konture 30 MB al 20 KOnture 50 MB alcana 1 yazıp 2260 A YoLLa

sweety_boy_43

Üye

topgun1111

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell in sitesinde ayda en fazla 2 aylık paket alınabilir diyor deneyen var mi olması lazım?

sweety_boy_43

Üye
Turkcell in sitesinde ayda en fazla 2 aylık paket alınabilir diyor deneyen var mi olması lazım?

dneyen ben varım. arkadaşım yukarda açıklama yaptık bi okusan anlarsn diye düşünüyorum.inanmiyorsan birde sen dene.
100 mb paketnin süresi dolmadıysa yendn almak içn msj gndrdğnzde bu mesaj gelecek"degerli musterimiz,internet paket üyeliği devam eden abonelermz faydalanamamaktadır.
TURKCELL"bu msj gelcktir.

Üst Alt