aynaya bakınca kendimden ibret alıyom v2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fatih54102

fatih54102

Üye
Zenci demek bazı ulkelerde ırkcılık anlamına geliyo :D

adam tenim siyah demiş siyah renk deyince akla bildiğimiz siyah renk gelir bu ten rengine sahip insanlara zenci deniyor. Aşağılamayla ne alakası var :D ?

jackalmami

jackalmami

Üye
yapmayın bana bu eziyeti arkadaşlar rica ediyorum. Bu konunun piri olan arkadaşımız zaten beni deli etti. 5 yerde aynı konu olur mu? Demek ki oluyormuş... Bi ara nereye dönsem bu konu önüme çıkıyordu ilallah ettim artık birde üstüne burada görünce ellerim titriyor şuan... Yok artık diyesim var ya o derece :ehe

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Yurtdışında zamanında zenci kelimesi aşağılayıcı amaçla kullanılmış olabilir ama türkiye'de öyle bir olay yok yani zenci demekte bir problem yok fakat bana kalırsa gidip beyaz zenci muhabbeti yapmak yanlış.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Aynen kardeşim forever alone :)

paradox07

paradox07

Üye
Dostum salla ya sen şimdi bunları,bak gör üniversiteye bir adımını at gerisi zaten gelir.sen şimdilik sadece dersine çalış tamam mı ;)

- - - Eklendi - - -

Ve çok arkadaşın olması her zaman iyi bir şey değildir ki,arkadaşların az olsun ama seni sen olduğun için sevsinler yeter.şahsen benim öyle bir tek benim kafadan arkadaşım olsun gerisini takmam bile

symbian.forever

symbian.forever

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm iyi görünmez adam olmaya devam edeyim o zaman :(

symbian.forever

symbian.forever

Üye
    Konu Sahibi
siz dediniz görünmez adam gibi olmaya devam et diye

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Ben demedim. Ben fazla belli etmeden yakınlık kur.
(facebook u varmı diye sor yavaş yavaş git böyle)

Jomolocco

Jomolocco

Üye
bende lisede senin gibiydim kimse benle konusmuyordu en arkada hep yalnizdim hic kimse naber diyip bile yanima gelmiyordu hep ben gidiyordum dislanmiyordum belkide ama hemen hemen hergun agliyordum bitsin diye universitesiye baslaynca bide aile disindr sehir arkadaslarim cogaldi. 3 tane iyi arkadasim var gerisi sohbet muhabbet .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt