AyLıq ,eKoNoMiq inTeRnEt paqEti yaRd!m..?{1ooMb}

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
AyLıq ,eKoNoMiq inTeRnEt paqEti yaRd!m..?{1ooMb}
Arkadaşlar şubat in 7sinde 1oo mb lik internet paketi aldım.. Ve şu an o paket bitti ama ay dolmadan yeni iNternet paketi alamıyormusuz ,iptaL ettirmeq de olmuyormuS.. yeni paket almam için iLLa 1ay bekleyecekmiyim yaa .. Bi konu da görmüştüm bi arkadaş iptal ettirmiş ama nasıL.. Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler..

papi40

papi40

Üye
arkadaşım Türkçe'nin içine etmişin. düzgünce başlık açana kadar umarım kimse cevap vermez sana. :@

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
arkadaşım Türkçe'nin içine etmişin. düzgünce başlık açana kadar umarım kimse cevap vermez sana. :@

maksat paylasimsa ve karşıdaki yardıma muhtaçsa o sorun daha sonra gelir,
arkadaşım paketinde kb kalmasa bile ayın dolmasını beklemeden aynı paketi ikinci kez alabiliyorsun. Bunun için ilk paketi iptal etmene gerek yok. 100 mb pakete nasıl üye olduysan aynı şekilde tekrar üye ol böylelikle eskisi iptal olup yenisini kullanmaya başlayabilirsin :oke: Kolay gelsin.

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye

Kesinlikle katılıyorum.. Temiz forum temiz paylaşım temiz Türkçe :megafon:

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
Bu tür yazılar kLaS oLuyor arkadaşım.. Türkçem çok şükür iii dir.. oFLuReCep kardeŞim.. Internet boşluk şifre 5o1o a gonderiyordum.. demiyorum.. Internet paketi kampayasindan yararlanan müşterilerimiz bu kampanyadan yararlanamaz diyor.. iptal de olmuyor.. Yardımcı olabilirmiSin..

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
Bu tür yazılar kLaS oLuyor arkadaşım.. Türkçem çok şükür iii dir.. oFLuReCep kardeŞim.. Internet boşluk şifre 5o1o a gonderiyordum.. demiyorum.. Internet paketi kampayasindan yararlanan müşterilerimiz bu kampanyadan yararlanamaz diyor.. iptal de olmuyor.. Yardımcı olabilirmiSin..

yerim böyle klası
bu nasıl klassa anlamadm. papi40 kardeşim son derece haklı :@:nono::megafon:

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
Ya arkadaşlar bir konu açtım yardımcı olur musunuz tartışmayalım Lütfen..

papi40

papi40

Üye
Sizin gibilerin Türklüğünden şüphe duyuyorum. Yardımsa yardım edelim tabi ki. Fakat yazdığın yazıya bakar mısın? Yozlaşmak budur işte.

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
Sizin gibilerin Türklüğünden şüphe duyuyorum. Yardımsa yardım edelim tabi ki. Fakat yazdığın yazıya bakar mısın? Yozlaşmak budur işte.

kardeş TÜRKÜZ bi yazı şeklinden benim hakkımda böyle dusunemezsin.. Lütfen tartışmayalim..

mobydock

Üye
Yalnız birşey hoşuma gitti.Baktım herkes farketmiş ve dilimizi savunmuş.Bu beni mutlu etti.:)Arkadaşda öyle klas oluyor filan birşeyler demiş.Bakma sen yazanlara kendilerini birşey zannediyorlar.Güya farklı olmaya çalışıyorlar.Dilimizi koruyalım:)

yigitcaner

yigitcaner

Üye
Türkçe'de 'aylıq, ekonomiq, paqet diye' kelimeler yok.Lütfen bu şekilde yazmayın.Tepki gösteren arkadaşlar da gayet haklı.

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Türkçe'de 'aylıq, ekonomiq, paqet diye' kelimeler yok.Lütfen bu şekilde yazmayın.Tepki gösteren arkadaşlar da gayet haklı.

Kesinlikle benim üstünde durmak istediğim konu bu.. "ç" yerine "ch" yazmak, aynı şekilde "ş" yerine "sh" yazmak ya da "k" yerine "q" yazmak... bunlar hep güzel dilimizi bozan şeyler :@:@

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt