Aylık cepnet'te ne kadar harcadığımızı nasıl öğreneceğiz? Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

bulgay

bulgay

Üye
    Konu Sahibi
Aylık cepnet'te ne kadar harcadığımızı nasıl öğreneceğiz? Yardım
Arkadaşlar aylık cepnet kullanıyorum.Kaç mb kullandığımı nasıl öğreneceğim ya.Biliyordum ama unuttum şimdi :)
yardım edin lütfen...

Larock

Larock

Üye
daha önceleri "sor ay" yazıp 3636' ya gönderildiğinde ne kadar kullanıldığı mesajla geliyordu. ama şimdi bu bilgi gelmemektedir.kullanım süresiyle ilgili bilgi gelmektedir.
yani telefonun sayaçlarına bakıp tahmini kullanımını öğrenebilirsin sadece.

eskon

eskon

Üye
My Vodafone'dan kullanım detaylarınıza bakabilirsiniz.

Ykaraca

Ykaraca

Üye
Telefonunuzun İşlem Kaydı'ndaki Paket Veri bölümünden takip edebilirsiniz.(Modele göre değişiklik gösterebilir) :oke:

Samsun55''

Samsun55''

Üye
Arkadasim aylik cepnet paketinde internet bir ay sinirsiz kotali deil onun icin ogrenemezsin...

bulgay

bulgay

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim.Ancak bunu öğrenmenin bir yolu olmalı ya.Sınırsız olduğunu biliyorum ama ne kadar harcadığımı da bilmek istiyorum :(

DiscoInferno89

DiscoInferno89

Üye
Aydan aya telefonunun işlem kaydındaki paket veri bilgisini sıfırla.Her ay başından itibaren 100 mb yi geçip geçmediğini anlamış olursun.

bulgay

bulgay

Üye
    Konu Sahibi
Aydan aya telefonunun işlem kaydındaki paket veri bilgisini sıfırla.Her ay başından itibaren 100 mb yi geçip geçmediğini anlamış olursun.

benim kota yapma gibi bir zorunluluğum yok, ancak ne kadar harcadığımı merak ediyorum sadece.Sor ay yazıp 3636'ya gönderdim.Gelen mesajda 142 gün, bilmem kaç saat kullanıyorsunuz diye bir şey vardı.Ben pek anlamadım.Ama sizin dediğiniz yöntem de denenmeye değer...

Samsun55''

Samsun55''

Üye
Ya sende bi alemsin öğrenipte ne yapacan hadi kotalı olsa neyse gir işte rahat rahat kullan interneti :oke:

Larock

Larock

Üye
eğer bilgisayardan bağlanıyorsan programı kurup takip edebilirsin.

bulgay

bulgay

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah kardeşim.Ama telefondan giriyoruz internete artık.Daha kolay ve daha rahat oluyor.Bilgisayardan tek farkı ekran boyutu :)

bulgay

bulgay

Üye
    Konu Sahibi
:maxicep:

nejdet can

nejdet can

Üye
Arkadaşlar aylık cepnet kullanıyorum.Kaç mb kullandığımı nasıl öğreneceğim ya.Biliyordum ama unuttum şimdi :)
yardım edin lütfen...

Bakın 3.üncü mesajda arkadaş yeterli bilğiyi vermiş Myvodafone'ye girin üyelik kaydı yapın ve oradan detaylı bir şekilde takip edin....

Larock

Larock

Üye

Bakın 3.üncü mesajda arkadaş yeterli bilğiyi vermiş Myvodafone'ye girin üyelik kaydı yapın ve oradan detaylı bir şekilde takip edin....

oradaki veriler ne yazık ki gerçeği yansıtmıyor. ben o kadar internet kullanmama rağmen bi gün bile doğrusunu yazdığını görmedim. en iyisi telefonun sayacını sıfarlayarak takip etmek.

bulgay

bulgay

Üye
    Konu Sahibi
oradaki veriler ne yazık ki gerçeği yansıtmıyor. ben o kadar internet kullanmama rağmen bi gün bile doğrusunu yazdığını görmedim. en iyisi telefonun sayacını sıfarlayarak takip etmek.

en iyisi gibi o görünüyor.

Üst Alt