ayLık cepnet / sorun ve sikayetleriniz.. güncel

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

by_beter

Üye
    Konu Sahibi
ayLık cepnet / sorun ve sikayetleriniz.. güncel
arkadasLar vodafone cepnet'i ciktiqi qünden beri kuLLaniorum.. o sürede kuLLandıqım teLefonLarı'da yazayım size;
nokia n95 8gb. nokia n97 32gb, HTC wiLdfire, ve suan iphone 4S

n97 'de teLefonumu pc'ye baqLardim qecen sene subat mart nisan ayLarında faLan ii hatırLıorum. we teLefonum 3.5 g hızında internete baqLanıyor.. bagLantım kabLoLuydu we sorunsuz istediqim kadar onLine fiLm yada dosya indirirdim.. ayLık yakLasık ortaLama 50 gb weri aktarımı yapardım teLefondan..

HTC wiLd fire'de bunda da bi sorunum yoktu internetim cok hızLıydı, hatta hotSpot wi-fi'yi aciyordum otobüste yurtta arkadasLarım benden net'e baqLanioLardı yine bi sorun oLmuordu..

teLefonumu deqistirdim daha doqrusu HTC'yi bi anLik sinirLe yere fırLattım we ekranı parcaLandı bende qittim ertesi qün iphonu aLdım..

daha 2 ay anca oLdu iphonu aLaLı.. we iLk aLdıqım zamanLarda pc'den net'e baqLanıodum bLuetooth aracıLıqıyLa 3 mb/sn hızında we suanda öLe.. bu sefer süper hızda baqLanıodum nerdeyse 15-20 gb yaptım 1 haftada, sonra net paketi bitti we bu ay yeniLendiqinde o hızı tekrar aLamadim..

kız arkadasımLa internet üzerinden qörüntüLü konusuorum, yada sesLi konusuorum.. ama artık teLefonda biLe qörüsürken kesiLmeLer oLuo.. özeLLikLe teLefondan youtube'dan bisi izLiyemiorum.. yada coqu kez bazı internet programLarında yazdıkLArım dahi qitmio..

düsünün daha qecen ay pc'den baqLıorum süper hızda weri akısı fiLm downLoad faLan fiLan yapiorum bu ay oLanLara bak..

bi qece sinirLendim müsteri hizmetLerini aradım:

adam actı teLefonu anLattım oLanı..
bana dediqi ; iste herkesinde biLdiqi ayLık 100 mb adiL kuLLanım..
ama daha önceden hic basıma qeLmedi hic yavasLAmada oLmamıstı bu neden simdi ? yada coqu kiside zaten warmıs forumda doLastım herkeste aynı sorun..

bide ayLık 15 Lira sınırsız net anket yapmıssınız.. onada cevap'ım madem oLcak 20 Lira oLsun temiz oLsun.. yorumLarınızı yardımLarınızı bekLiorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt