aylik cepnet hızı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wodo18

Üye
    Konu Sahibi
aylik cepnet hızı
Aylık cep net kullanıyorum 7, 99 du 9.99 oldu 10 bile değil neyse :) ilk başta bi 2 saat filan müthiş hızlı sonra 10 kb/s a kadar düşüyor 3.5G de aynı edge'de de aynı anlamadım gitti vodafone ne ayaksin olum sen

BlackNinja03

BlackNinja03

Üye

Buraya bakmanı öneririm .

15097

15097

Üye
:kıskıs:

selcuq18

Üye
​hocam bence bu fiyata bu hız gayet iyi :d bende kullanıyorum :d

*<hayta>*

*<hayta>*

Üye
adil kullanım hakkı doluyor da ondan.sonra paket yenilenene kadar öylesin maalesef..be de cepnet250 kullanıyorum,mecbur kalmasam 14 lira vermezdim ama çok lazımdı.biraz daha fazla idare etsin diyorsan bundan alacaksın ama turkcell bu internet işinde çok daha avantajlı gibi..

phasan

phasan

Üye
adil kullanım hakkı doluyor da ondan.sonra paket yenilenene kadar öylesin maalesef..be de cepnet250 kullanıyorum,mecbur kalmasam 14 lira vermezdim ama çok lazımdı.biraz daha fazla idare etsin diyorsan bundan alacaksın ama turkcell bu internet işinde çok daha avantajlı gibi..

arkadasim turkcell sadece 12 ay boyunca 19 tl veriyor ve 12 ay gecince 32 tl

phasan

phasan

Üye
arkadaşın da dediği gibi 12 ay az süre mi,sonra geçsin vodafone a:)

- - - Eklendi - - -

faturalının ne farkı var?

şunu dıyım faturalı turkcell sınırsız net olursa 24 kullanmak zorundasın yoksa kullanmasanda parasını alırlar

*<hayta>*

*<hayta>*

Üye
şunu dıyım faturalı turkcell sınırsız net olursa 24 kullanmak zorundasın yoksa kullanmasanda parasını alırlar

o kadar ayrıntıyı bilmiyordum ama bildiğim kadarıyla o 24 ay zorunluluk herhangi bi tarife için falan turkcelle geçersen oluyor.adam ezelden beri turkcellse;)bi sorun olmaz gibime geliyor;)

phasan

phasan

Üye
o kadar ayrıntıyı bilmiyordum ama bildiğim kadarıyla o 24 ay zorunluluk herhangi bi tarife için falan turkcelle geçersen oluyor.adam ezelden beri turkcellse;)bi sorun olmaz gibime geliyor;)

orasını bılmıyorum

iPhone.4S

iPhone.4S

Üye

bende bu paketi dusunuyordum

bu siniirsiz internet 250 mb i gecince dusuyor ya hizi.. 128 e mi dusuyor 96 ya mi?

+

cok mu yavas sence? 250 yi gecince saniyede kac kb mesela? telefonda yeterli mi memnun musun netten?

ag400xl

ag400xl

Üye
250 mgbayt doldugu zaman 96 kp ye düşüyor download 3 . 5 .10 kb felan oluyor en fazla 15 kb
bende bu paketi dusunuyordum

bu siniirsiz internet 250 mb i gecince dusuyor ya hizi.. 128 e mi dusuyor 96 ya mi?

+

cok mu yavas sence? 250 yi gecince saniyede kac kb mesela? telefonda yeterli mi memnun musun netten?

iPhone.4S

iPhone.4S

Üye
valla cok yavasmis kardesim y

onun yerine 19 tlye yikilan paket alirim , 1 gb internet sabit hiz dusme yok :)

lgkg300

lgkg300

Üye
Bilmiyorum sizde öyle mi ama hız eskisine göre %50 düşmüş
Resmen hızı yerde sürünüyor bir de 10:tl: veriyoruz
acaba avea nın nasıl merak ediyorum

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

eren3546

eren3546

Üye
Bende hız düşmedi adil kullanımı geçtiğim halde 3G de istediğim siteden video izliyebiliyorum

Havvali

Havvali

Üye
valla akşam 9 sabah 9 paketi için alıyorum neti artık ... Yıkılan paket iyi işimi görüyor...

cimbom190501

Üye
yıkılan pakete nasıl üye olcam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt