adil kullanım hakkı doluyor da ondan.sonra paket yenilenene kadar öylesin maalesef..be de cepnet250 kullanıyorum,mecbur kalmasam 14 lira vermezdim ama çok lazımdı.biraz daha fazla idare etsin diyorsan bundan alacaksın ama turkcell bu internet işinde çok daha avantajlı gibi..
arkadasim turkcell sadece 12 ay boyunca 19 tl veriyor ve 12 ay gecince 32 tl
Sonunu düşünen kahraman olamaz 12 ay iyidir sonunda ise vodafone'a geç.
arkadasim turkcell sadece 12 ay boyunca 19 tl veriyor ve 12 ay gecince 32 tl
arkadaşın da dediği gibi 12 ay az süre mi,sonra geçsin vodafone aSonunu düşünen kahraman olamaz 12 ay iyidir sonunda ise vodafone'a geç.

faturalının ne farkı var?faturalı olyursa nasıl olur
arkadaşın da dediği gibi 12 ay az süre mi,sonra geçsin vodafone a
- - - Eklendi - - -
faturalının ne farkı var?
şunu dıyım faturalı turkcell sınırsız net olursa 24 kullanmak zorundasın yoksa kullanmasanda parasını alırlar
o kadar ayrıntıyı bilmiyordum ama bildiğim kadarıyla o 24 ay zorunluluk herhangi bi tarife için falan turkcelle geçersen oluyor.adam ezelden beri turkcellsebi sorun olmaz gibime geliyor
![]()
adil kullanım hakkı doluyor da ondan.sonra paket yenilenene kadar öylesin maalesef..be de cepnet250 kullanıyorum,mecbur kalmasam 14 lira vermezdim ama çok lazımdı.biraz daha fazla idare etsin diyorsan bundan alacaksın ama turkcell bu internet işinde çok daha avantajlı gibi..
bende bu paketi dusunuyordum
bu siniirsiz internet 250 mb i gecince dusuyor ya hizi.. 128 e mi dusuyor 96 ya mi?
+
cok mu yavas sence? 250 yi gecince saniyede kac kb mesela? telefonda yeterli mi memnun musun netten?
250 mgbayt doldugu zaman 96 kp ye düşüyor download 3 . 5 .10 kb felan oluyor en fazla 15 kb