Cestus
Üye
aylardan sonra ilk defa bukadar gururla yardırdım
panpalar dersaneye gittim iphone4ü olan bi afedersniz gö... pe pu pis herif evet bu oldu psiherif ders boyunca sabriye sabriye dügünün nası ldı diyip durdu bende fırsat kolladım derste saçları böyle uzun uzun kızgibi düzeltmiş hocam sınıfa yeni erkek fatma girmiş dedim böyle sınıff liseli edasıyla zuahahah zaa XD lere başladı biekredaah laf koymuştum çocuk üstünden atamadı o şeyi laf bulamadı beni tekrarlamaya başladı ama hafiftende kendim ce bir ayar verdim birde derste demesinmi hocam kedi tom diye bi uygulama var kura nsitesi açıyorum hızlı okuyunca çok komik oluyor dedi ama liseli bir sure bildiği yok bende böyle cübbeli edasıyla töv be tövbeee dedim herkez yine zuahahha XD bmoduna girdi çocuk ensonunda katlanamadım dayak istiyon falandiye tutturdu benim cüsse ikitane fill onun yanında hocada vursa beni devirir bilemiyorum artık dedi sonra ayar etmeye çalıyor aklnıca senin saçların hiç uzamıyor mu falndedi saçmaladı yani bende kız olmak isteseydim uzatırdım örnek olarak aynaya bakabilirsin dedim sınıf ynie zaa XD busefer ooooooo herkez benden yana tabi çocuk şımarmış acıdım çocuga çıkışta bekliyorum gelirsin idedim çocuk sınıvıştı hemen kaaçrken gördüm
uhh liseli gibi yazdım kusura bakmayın ma birine anlatmak istedim .patron saygılar
uhh liseli gibi yazdım kusura bakmayın ma birine anlatmak istedim .patron saygılar

büyük bi sorun var