Aykut'un kayıp kardeşi!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Biri yemek mi dedi. :)

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye

Karnım da aç be :( Allah'ım bu ne :züü:

joker.lg

joker.lg

Üye
tarık bnde bende

M. tAHA

M. tAHA

Üye
joker.lg

joker.lg

Üye
unıye gıdersem ınsallah :D ben abla kuzusuyum :D ızın verırse ıngıltereye bıle gıderım :D

- - - Eklendi - - -

ben burdan baska yerdee et yemem :D

M. tAHA

M. tAHA

Üye
unıye gıdersem ınsallah :D ben abla kuzusuyum :D ızın verırse ıngıltereye bıle gıderım :D

- - - Eklendi - - -

ben burdan baska yerdee et yemem :D

öyle olması gerekir zaten aferin :D isterseniz kendimiz bile yaptırırız herseyini biz veririz:D

joker.lg

joker.lg

Üye
M. tAHA

M. tAHA

Üye
tamam canım artık ablaya kaldın :D

joker.lg

joker.lg

Üye
ivet

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
ben de taha'mın yanına gidecem beni de götürün gerekirse bagajda götürün ama yine de götürün :ağlarım:

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
ben de taha'mın yanına gidecem beni de götürün gerekirse bagajda götürün ama yine de götürün :ağlarım:
Tamam Metin seni de alırız Annen Baban izin verirse :) Taha 3 kişi geliyoz nerde kalcaz en büyük sorun pansiyonlar nasıl pahalı mı orda ?

M. tAHA

M. tAHA

Üye
metinim gel tabi ya ben sana otobus biletini alırım :D

- - - Eklendi - - -

Tamam Metin seni de alırız Annen Baban izin verirse :) Taha 3 kişi geliyoz nerde kalcaz en büyük sorun pansiyonlar nasıl pahalı mı orda ?
parkta yatarız :kop2: kültür park var burda orda 1 e kadar eğleniriz sonra sızar kalırız :D

- - - Eklendi - - -

buluruz bı yer ya hiç pansiyonda kalmadım konya da :kıskıs: fiyatlar nasıl bilmiyorum :bilmm:

- - - Eklendi - - -

gelin ya bende kalırız :D :tebessüm:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt