Aykutun formspring hesabı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

random1

random1

Üye
aykut831' Alıntı:
Telefonu hackledik diyelim tamam da hacki hackleye bilir miyiz ve hacklediğimiz hack s60v3 e uyumlu olur mu?

:kop::kop::kop:

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Random :kop2: okumuşsun konuyu

random1

random1

Üye
evet okuyordum ama en son;

aykut831' Alıntı:
Arkadaşlar benim telefonda 600 mhz işlemci var bu baya yüksek bir mebla.Telefondaki işlemciyi telefon vasıtasıyla bilgisayarın işlemcisi gibi göstermek istiyorum.Vistalarda flash belleği ram gibi gösteriyor telefonun işlemcisinide bilgisayara takınca işlemci gibi gösterebilir miyim? Bilgisayar kastığı için Gta 4 ü doğru düzgün oynayamıyorum.Programı varsa link koyar mısınız?

bu mesajda tükendim, daha devam edemedim. ancak yeni kendime geldim. :kop::kop::kop:

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Telefonu bilgisayar ekranına gömebilirmiyiz diyor ... Program soruyor.. Yok artık :D

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar biliyorsunuz mikrodalga fırınlar el yakıyor.Mısır patlatmak isterseniz eğer 3 cep telefonunu üçgen biçiminde masaya koyun birbirlerine yakın olsun telefonlar.Ortasına mısır koyun ve 3 telefonu başka telefonlardan arayın.Benim sorum tek bir telefonla 3 telefonu nasıl arayabilirim bunun için bir s60v3 programı var mı? :D :D

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
arkadaslar tum sayfalari okuyabileniniz varmi. Ben enfazla 28. Sayfa yaziyordu galiba hatirlayamiyom. Gulmekten karnim basim aridi kendimden gecmek uzereyken sarjim bitti. Kendime zor geldim.
:zuhaha:

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Tuh uyarmam lazım di fazlası beyin devrelerini yakar diye. Umarım arkadaşları kaybetmeyiz :)

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
dikkat-aykutun fazlasi zararlidir.-dikkat dikkat...
Simdi oldu. Uyariyi yazdim. Gec oldu ama olsun.
:zuhaha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...