Aykut'un Dünyası

Sponsorlu Bağlantılar

lastairbender21

Üye
:kop: :kop: :kop:

oceangoing

Üye
arkadaslar bırakın bunu s60v3 te oyle konular acıyorki hergun kendimizden geciyoz simdi burayada damlamıs

----------Eklendi @ 16:29:16 ---------- Yazıldı @ 16:28:24 ----------

aykut ben n73 e android ıcs kurmayı buldum hadi gel bizim oraya anlatayım :ehe

----------Eklendi @ 16:40:41 ---------- Yazıldı @ 16:29:16 ----------

aykut tan nagmeler :ehe

Radyonun Hoparlörünü Cep Telefonun Hoparlörü Yapma

www.maxicep.com/symbian-s60v3-destek/bilgisayarin-wirelessini-cep-telefonunun-wirelessi-yapma-578133.html#post4135728

www.maxicep.com/symbian-s60v3-destek/telefonumdaki-symbiani-silip-android-yukleyebilir-miyim-577962.html

www.maxicep.com/symbian-s60v3-destek/ana-ekrandan-tarih-ve-saati-yok-etme-yardim-577052.html#post4127210

www.maxicep.com/gereksiz-mesajlar-ve-deneme-mesajlari/cep-telefonunu-bilgisayarin-guc-kaynagi-yapma-581988.html

Androide Symbian Yükleme - Sayfa 2

www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/iphone-3gs-yi-iphone-4s-yapma-582250.html#post4169427
[/QUO

Süpermiş konular koptum yaa bi kere android kötü olsa hergün 700.000 yeni cihaz aktivasyonu olmazdı..

PriZm

PriZm

Üye
Haha konulara bak :D

en çok cep telefonunu bilgisayarın güç kaynağı yapma konusuna koptum :zuhaha:

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Yazmış olduğun mesajlara bakıyorum da;

Arkadaşlar biliyorsunuz cep telefonlarının hoparlörü çok küçük ve biri arasa diğer odadan duyulmuyor.Benim sorum radyonun hoparlörünü cep telefonunun hoparlörü gibi gösterebilir miyiz? S60v3 için...

Arkadaşlar biliyorsunuz android beş para etmez.Benim sorum buna s60v3 yüklenebilir mi? Programı varsa link atabilir misiniz?

[h=3]Iphone 3GS yi Iphone 4S Yapma[/h]
Arkadaşlar yurt dışından a5 işlemci
ile yonga setini getirtip evde
parçalarıni monte etsek
internettende ios5 i yüklesek sizce
daha hesaplı olmaz mı?​

Arkadaşlar biliyorsunuz cep telefonlarının hoparlörü çok küçük ve biri arasa diğer odadan duyulmuyor.Benim sorum radyonun hoparlörünü cep telefonunun hoparlörü gibi gösterebilir miyiz? S60v3 için...

Biliyorsunuz cep telefonlarının pil güçleri fazlasıyla arttı.Malum herhangi bir yazı yazıyorsak elektrik gidince veriyi kaybediyoruz.Elektrik kesilmesine karşı elektrikler kesildiği anda usbden bağlı...

Anna yı belle yi boşver de ne zaman s60v3 için android çıkacak onu söyle.

Nokia 3310 çift çekirdek 1ghz

Zamanını boşa harcıyorsun arkadaş, bu tür şeyler yazacağına bir kaç kitap okusan biraz kültür sahibi olurdun en azından.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2502601
PriZm

PriZm

Üye
ya adam bizle ***** geçio işte anlayın :ehe:kop:

• Beğen
JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
Akıllıca düşünürsek imkansız senin bilgisayarın sadece kasası 220V enerji alıyor ve telefonun kullandığı enerji ise 3.7 V hiç olur gibi gözüküyormu :kop:

1. Si aykut notebook, tan bahsetmiş.
2. Si masaüstü bilgisayarların girişi 220v'dir çalışma tüketimi 12v

Peocawe

Peocawe

Üye
Abi şunu uzaklaştırın forumdan ya ciddiyim.

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
PriZm

PriZm

Üye
PUHAHHAHA :D

GTA 4 haa? :D

----------Eklendi @ 17:02:12 ---------- Yazıldı @ 17:00:17 ----------

Hava atmak gibi olmasın ama,

Phenom x4 955 4 Ghz
4 Gb 1333 Ram
Ati HD 5670
1 TB Western Harddisk

bu sistem Gta 4 te son ayarlarda felaket zorlanıyor bu adam ise :d::kop::ehe

serkanoloji

serkanoloji

Üye
anladığım kadarıyla. bunu programla değil ama basit bir kaç yöntemle halledebilirsin.işe yaramayan kumandalı kulaklık bul. Daha sonra (sanırım bu) bir müzik çaların hoparlör kablosunu kesmeden sıyır.daha sonra kumandalı kulaklığın hoparlör bölümünü sıyır.uçlarını bağla. Tabiiki hoparlörlerde güç olması lazım.telefon geldiğinde cevap verirsin ve telefonu eline almadan oturdugun yerden konuşabilsin.bu arada kulaklık telefona takılı olacak.bunu bluetooth kulaklıkla dahada güzel olur.

mstf_l

mstf_l

Üye
adam uctu ben bi s60v3 te takılıyor sanıyordum simdi iphone android falan da dadanmıs bunu yuzunden bizim bikac arkadasta ban yedi dikkat edin arada lavuk falan der cevap vermeyin :D

----------Eklendi @ 17:10:43 ---------- Yazıldı @ 17:09:08 ----------

bi konusu daha vardı ekran kırlırsa telefonu bilgisayarda nasıl kullanırız diye bulamadım simdi silinmis heralde

• Beğen
PriZm

PriZm

Üye
adam uctu ben bi s60v3 te takılıyor sanıyordum simdi iphone android falan da dadanmıs bunu yuzunden bizim bikac arkadasta ban yedi dikkat edin arada lavuk falan der cevap vermeyin :D

----------Eklendi @ 17:10:43 ---------- Yazıldı @ 17:09:08 ----------

bi konusu daha vardı ekran kırlırsa telefonu bilgisayarda nasıl kullanırız diye bulamadım simdi silinmis heralde

sen baya tanıyon bu arkadaşı :D

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye

kesinlikle bu normal değil. androdi bende sevmiyorum ama "biliyorsunuz android beş para etmez" diyerek başlayamadım hiçbir mesajıma :op: bence bu arkadaş takibe alınsın çünkü telefonla uğraşmadığı kesin. başka bişeyle uraşıyor ve çaktırmadan bazı konularda yardım alıyor gibi. mesela zaman makinası üzerinde çalışıyor olabilir. iyi güldüm ama saolsun. :alkis:alkis:alkis:alkis

• Beğen
Mücahit G

Mücahit G

Üye
Link :

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
kasa yapıları bile farklı en başta...

Revengeful

Emekli Yönetici
Adam sorduğuna pişman oldu :ehe

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
a5 işlemciyi nerden bulacanda monte edicen 3gs ile 4s arasında ne fark varki zaten

----------Eklendi @ 17:34:28 ---------- Yazıldı @ 17:31:54 ----------

arkadaş iphone 3gs lerin 4s radyo cep telefonu hoparlörü yapıldığı yerde çok takılmış herhalde

spy ghost

spy ghost

Üye
@SiyahTerapi masaüstü bilgisayarlarda da durum aynı merak etme drumları aynı notebook ve masaüstüler , sadece masaüstü fazladan güç harcıyor monitöre felan :oke:

guero38

guero38

Üye
adama kızmaya gerek yok bi fikir attı olur olmaz ama kanattimce olmaz çünkü çift çekirdek A5 acaba 3GS in anakartına oturacakmı.uyumlumu

Aklıma bişey geldi yıllar önce mahallede sega atarisi olan arkadaşımdan sega kasetini alıp normal atari slotuna yerleştirmiştim ve sonuçta atari ısınmaktan slot yanmıştı kasette bozulmuştu :D hey gidi günler

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
biri şunu engellesin ya +6 yaş burası

Üst Alt