Aykut'un Dünyası

Sponsorlu Bağlantılar

Mert045

Mert045

Üye
Telefondan elektrik aktaramassın ama pc nin fişini senin arkanda bulunan prize takarsan sorun sonsuza kadar hallolur :spr

Symbianizm

Symbianizm

Üye
yine aykut yine 24 tane cevap verilmiş ama Aykut'tan tık yok. Niye? Maksat şenlik olsun. Bir kere cevap verdiğini gördüm onda da hakaret etmişti :s

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2502601

tayrebaz

Üye
siz hangi marka tel kullanıyorsunuz yaw benim n73 yarım saat dayanmıyor :-)))

Mücahit G

Mücahit G

Üye
Bu kim yaaaa =D

barisclermont

barisclermont

Üye
Perisan ettiniz çocugu yaa. 300-500 Wh harcamasi olan bir cihazi 3-5Wh lik bir batarya ile çalistirmak fizik kurallarina aykiri diyebilirdiniz.

fullwar

fullwar

Üye
Şakacı insan. :)

mstf_l

mstf_l

Üye
aha konu gereksizlerde bak aykut yalnız biz boyle dusunmuyoz yonetimde bizim gibi dusunuyor :ehe

• Beğen

aykut831

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar biliyorsunuz cep telefonlarının hoparlörü çok küçük ve biri arasa diğer odadan duyulmuyor.Benim sorum radyonun hoparlörünü cep telefonunun hoparlörü gibi gösterebilir miyiz? S60v3 için programı varsa linkini atabilir misiniz?

Mert045

Mert045

Üye
Aykut yine mi sen :ehe

lastairbender21

Üye
:kop: :kop: :kop:

'h716043'

'h716043'

Üye
s60^3 telefonlarında var onlarda oluyor radyo verici var onlarda v3 5 ler isim ise onlar için özel kasetler var onlarla oluyor

aykut831

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar biliyorsunuz android beş para etmez.Benim sorum buna s60v3 yüklenebilir mi? Programı varsa link atabilir misiniz?

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
:D android beş para etmezmi burayı yıkarlar çabuk symbian yuvasına geri dön

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş android beş para etmezse niye androidli bi telefon aldın git nokia al o zaman konu çok saçma olmuş

• Beğen
İncİnat

İncİnat

Üye
sen androide beş para etmez demişin
sana hiç yakış tıramadım
neden cevap vermi yorsun
bana dediğin lafı sana iade ediyom

aykut831

Üye
    Konu Sahibi
sen androide beş para etmez demişin
sana hiç yakış tıramadım
neden cevap vermi yorsun
bana dediğin lafı sana iade ediyom

Sen android misin? Goradan alıntı:Android olum o.Bi çip takıyorlar öyle boş boş insanın suratına bakıyorlar.Lafım sana değil androide.

HaqperesT

HaqperesT

Üye
ikinci bir tel al birini odada diğerini gittiğin odaya bırak birincisini diğerine cevap verilmese aktar yönlendirmesi yap onuda üçüncü birine yönlendir böylece tüm odalara ve gittiğin tüm mekanlara bir yönlendirilmiş bir tel bırak .. Bırakta tel seni bulsun taşıma derdinden kurtulursun aykutcugum

err00r

Üye
Android şimdiye kadar çıkmış cep telefonları/tabletler için en iyi işletim sistemidir

• Beğen
Tepkiler: typh00n666

Üst Alt