arkadaslar bırakın bunu s60v3 te oyle konular acıyorki hergun kendimizden geciyoz simdi burayada damlamıs
----------Eklendi @ 16:29:16 ---------- Yazıldı @ 16:28:24 ----------
aykut ben n73 e android ıcs kurmayı buldum hadi gel bizim oraya anlatayım
----------Eklendi @ 16:40:41 ---------- Yazıldı @ 16:29:16 ----------
aykut tan nagmeler
Radyonun Hoparlörünü Cep Telefonun Hoparlörü Yapma
www.maxicep.com/symbian-s60v3-destek/bilgisayarin-wirelessini-cep-telefonunun-wirelessi-yapma-578133.html#post4135728
www.maxicep.com/symbian-s60v3-destek/telefonumdaki-symbiani-silip-android-yukleyebilir-miyim-577962.html
www.maxicep.com/symbian-s60v3-destek/ana-ekrandan-tarih-ve-saati-yok-etme-yardim-577052.html#post4127210
www.maxicep.com/gereksiz-mesajlar-ve-deneme-mesajlari/cep-telefonunu-bilgisayarin-guc-kaynagi-yapma-581988.html
Androide Symbian Yükleme - Sayfa 2
www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/iphone-3gs-yi-iphone-4s-yapma-582250.html#post4169427[/QUO
Süpermiş konular koptum yaa bi kere android kötü olsa hergün 700.000 yeni cihaz aktivasyonu olmazdı..
Arkadaşlar biliyorsunuz cep telefonlarının hoparlörü çok küçük ve biri arasa diğer odadan duyulmuyor.Benim sorum radyonun hoparlörünü cep telefonunun hoparlörü gibi gösterebilir miyiz? S60v3 için...
Arkadaşlar biliyorsunuz android beş para etmez.Benim sorum buna s60v3 yüklenebilir mi? Programı varsa link atabilir misiniz?
[h=3]Iphone 3GS yi Iphone 4S Yapma[/h]Arkadaşlar yurt dışından a5 işlemci
ile yonga setini getirtip evde
parçalarıni monte etsek
internettende ios5 i yüklesek sizce
daha hesaplı olmaz mı?
Arkadaşlar biliyorsunuz cep telefonlarının hoparlörü çok küçük ve biri arasa diğer odadan duyulmuyor.Benim sorum radyonun hoparlörünü cep telefonunun hoparlörü gibi gösterebilir miyiz? S60v3 için...
Biliyorsunuz cep telefonlarının pil güçleri fazlasıyla arttı.Malum herhangi bir yazı yazıyorsak elektrik gidince veriyi kaybediyoruz.Elektrik kesilmesine karşı elektrikler kesildiği anda usbden bağlı...
Anna yı belle yi boşver de ne zaman s60v3 için android çıkacak onu söyle.
Nokia 3310 çift çekirdek 1ghz
Akıllıca düşünürsek imkansız senin bilgisayarın sadece kasası 220V enerji alıyor ve telefonun kullandığı enerji ise 3.7 V hiç olur gibi gözüküyormu![]()
Haha konulara bak
en çok cep telefonunu bilgisayarın güç kaynağı yapma konusuna koptum![]()

adam uctu ben bi s60v3 te takılıyor sanıyordum simdi iphone android falan da dadanmıs bunu yuzunden bizim bikac arkadasta ban yedi dikkat edin arada lavuk falan der cevap vermeyin
----------Eklendi @ 17:10:43 ---------- Yazıldı @ 17:09:08 ----------
bi konusu daha vardı ekran kırlırsa telefonu bilgisayarda nasıl kullanırız diye bulamadım simdi silinmis heralde

arkadaslar bırakın bunu s60v3 te oyle konular acıyorki hergun kendimizden geciyoz simdi burayada damlamıs
----------Eklendi @ 16:29:16 ---------- Yazıldı @ 16:28:24 ----------
aykut ben n73 e android ıcs kurmayı buldum hadi gel bizim oraya anlatayım
----------Eklendi @ 16:40:41 ---------- Yazıldı @ 16:29:16 ----------
aykut tan nagmeler
Radyonun Hoparlörünü Cep Telefonun Hoparlörü Yapma
www.maxicep.com/symbian-s60v3-destek/bilgisayarin-wirelessini-cep-telefonunun-wirelessi-yapma-578133.html#post4135728
www.maxicep.com/symbian-s60v3-destek/telefonumdaki-symbiani-silip-android-yukleyebilir-miyim-577962.html
www.maxicep.com/symbian-s60v3-destek/ana-ekrandan-tarih-ve-saati-yok-etme-yardim-577052.html#post4127210
www.maxicep.com/gereksiz-mesajlar-ve-deneme-mesajlari/cep-telefonunu-bilgisayarin-guc-kaynagi-yapma-581988.html
Androide Symbian Yükleme - Sayfa 2
www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/iphone-3gs-yi-iphone-4s-yapma-582250.html#post4169427
bence bu arkadaş takibe alınsın çünkü telefonla uğraşmadığı kesin. başka bişeyle uraşıyor ve çaktırmadan bazı konularda yardım alıyor gibi. mesela zaman makinası üzerinde çalışıyor olabilir. iyi güldüm ama saolsun. 

hey gidi günler