Arkadaşlar pcde windowsu kaldırıp pardusu yükleyebiliyormuşuz.Ben telefonu hacklesem ardından o hacki de hacklesem z klasörüne erişebilir miyim? Adamlar bu telefona symbianı nasıl yüklemiş o zaman.Bende kaldırıp android yüklemek istiyorum.Ayrıca android için para vermek istemiyorum telefona.
Arkadaşlar pcde windowsu kaldırıp pardusu yükleyebiliyormuşuz.Ben telefonu hacklesem ardından o hacki de hacklesem z klasörüne erişebilir miyim? Adamlar bu telefona symbianı nasıl yüklemiş o zaman.Bende kaldırıp android yüklemek istiyorum.Ayrıca android için para vermek istemiyorum telefona.
Arkadaşlar benim telefonda 600 mhz işlemci var bu baya yüksek bir mebla.Telefondaki işlemciyi telefon vasıtasıyla bilgisayarın işlemcisi gibi göstermek istiyorum.Vistalarda flash belleği ram gibi gösteriyor telefonun işlemcisinide bilgisayara takınca işlemci gibi gösterebilir miyim? Bilgisayar kastığı için Gta 4 ü doğru düzgün oynayamıyorum.Programı varsa link koyar mısınız?