Aykut'un Dünyası

yinemi yaaaaaaaa banlayın şunu

----------Eklendi @ 18:11:23 ---------- Yazıldı @ 18:10:23 ----------

haha.. Ilk okudugumda anlamadim zannettim. Azeri oldugum icin. Kendi kendime dedim galiba ben dogru anlamadim )))) adam salakmis ya ))
abi bu mesajı okuyana kadar azeri olduğunu anlamadım türkçen harika benimkinden bile daha iyi

xinanux

Üye

yinemi yaaaaaaaa banlayın şunu

----------Eklendi @ 18:11:23 ---------- Yazıldı @ 18:10:23 ----------

abi bu mesajı okuyana kadar azeri olduğunu anlamadım türkçen harika benimkinden bile daha iyi

sagol cigerim turkceyi sokuyorum ne yalan soyleyim ))) turkiyeye geldigimde oyle konusuyorum ki, ordakilar bile anlamiyor ) ama is Bakuye geldimi.. Azerice. Turk arkadaslara Azericeni biz ogretiyoruz universitede.

bu arkadas hani telefonun islemcisine guc katan, ekran pikseline piksel katan arkadas diymi??? Buna kalemin nasil kullanilacagini ogretmeye ne dersiniz? )) nerelerinde kullanabilir acaba..... )))

Tepkiler: Silinen Üye 2502601

Türe

Üye
fantezi için güzel araç olur

necoloks

Üye
kopuyorum bu arkadasa adam ama cidden cok yaratıcı

aykut831

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bu konu bildiğiniz gibi kanayan bir yara.Benim sorum telefonun kalemini hem telefonda hem de defterimde kullanabilir miyim? Symbian^3 uyumlu programı varsa linkini atar mısınız? Saygılar...

Oğuzhan

Üye
laaan yine mi sen

Tepkiler: cemsidar

awdil

Üye
Akşam akşam güldürdün aykut.En son cep telefonunu mikro dalga fırın yapamilirmiyiz?Suali ile güldürmüştün.Kap şukunu.

SHS

Üye
sen yazsana böyle program aykut, efsane olursun tüm dünyada

valent

Üye
telide defter yaparız...

cemsidar

Üye

Bulursan haber ver uca kaleme para vermeyelim sonra

xinanux

Üye
buraya da mı açtın bu konuyu

valent

Üye
Bu konu buraya pek olmamış biz kalem kullanmıyoruzki

Bende pilot kalemlerin symban 3 tellerde çalışması için program arıyorum bilen varmı acaba

sem_sen

Üye
programı nerden indiriyoz linki göremedim?