Arkadaşlar biliyorsunuz içten içe bazı türkçe programları ingilizce yapmak istiyoruz.Nasıl yapabilirim? S60v3 için programı var mı varsa link atar mısınız?
Arkadaşlar biliyorsunuz ki bu herkesin içten içe yaşadığı bir problem.Yanlışlıkla düşünmediğimiz bir şeyi yazarız ve o kadar yazdığımız şey mahvolur.Benim sorun tükenmez kalemi tükenir kalem yapabilir miyiz? Programı olacağını düşünmüyorum ama ola ki varsa s60v3 e uyumlu programın linkini atar mısınız?
Arkadaşlar biliyorsunuz ki artık bu sorun kanayan bir yara.Benim sorum bu kalemi hem defterimde hem de telefonumda kullanabilir miyim? Programı varsa linkini atar mısınız? Sayılar.
tükenmez denilenin bir gün tükendiğini biliyorsun sanırım.
bu durumda tersi de düzüde mümkün diye düşünüyorum programa gelince neler olmuyorki bu olmasın.
klasörlee widex3 dosyası ile açtığın tmf yada pdrwaw uzantılı dosyaları ekleyerek bir klasör oluştura bilirsin.
daha sonra bu klasöre ekleyeceğin heck benzeri bir komutla önceden hazırladığın bir ikon yada görsel bir resmi mnt yada txflmsis uzantısı ile sunum olarak kaydedip sana basit ve güzel bir yol sunacağının garantisini verebilirim. bence bir dene.