Arkadaşta herhalde tüm telefonlardan var ve yardım istiyor.Kirlilik yapmıyor onu sizin saçma mesajlarınız yapıyor.Bu arada aykut831 bilmiyorum programı var mı ama biraz daha gayret edersen telefonlarını tam anlamıyla kullanmayı öğreneceksin.
bilmişlik taslayıp derken komik duruma düşme arkadaşım olur mu. zamamnın bir kızmını ayırıp arkadaşın açtığı tüm konuları okursan anlarsın sen zaten o yüzden saçma saçma mesajlar yazma
dediklerimi aynen uygula denenmiştir oluyor.
telefonuna dosya yöneticisi yükle. sonra sistem dosyalarına gir ve C de ki tüm dosyaları sil arından telefona bir reset at
sonuç tarih ve saat yok
ben çözüm yolunu biliyorum arkadaşım. telefonuna dosya yöneticisi yükle ve C sürücüsünde ki dosyaları sil sonra telefona reset at hayırlı olsun(denenmiştir gönül rahatlığı ile yapabilirsin arkadaşım)...
bilmişlik taslayıp derken komik duruma düşme arkadaşım olur mu. zamamnın bir kızmını ayırıp arkadaşın açtığı tüm konuları okursan anlarsın sen zaten o yüzden saçma saçma mesajlar yazma
onunda çözümü kolay telefonun sim kartını koyduğun yere ince bir toplu iğneyi al ve iyice zorla orayı ardından dosya yöneticisi yükle telefonuna c de ki dosyaları sil telefonu aç kapat hayırlı olsun