Aykut reis :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sym_3

Üye
    Konu Sahibi
Aykut reis :D
Aykut reis :d: :D

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
evde yooook.

spy ghost

spy ghost

Üye
evde olsa da yok hadi başka kapıya başı zor kurtarmışken bir daha gelmemesi tavsiye olunur :d:

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
evet ne yapicanki aykutu bosver. Kendi blogmu sitemi ne yapmis. Orda ziyaretine gidersin.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Aykut yok ama çakma Aykut var onu versek olur mu :) aha buda sitesi

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
Aykut yok ama çakma Aykut var onu versek olur mu :) aha buda sitesi

kuyruklu yalan. Benim hiçbir alakam ve akrabaligim yok kim uyduruyor bunlari.:züü:

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
:gun1:

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
:sos::sos:

- - - Eklendi - - -

:destere::gun1:

Corrupt

Corrupt

Üye
Eyvah eyvah evlerden uzak :D

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
:zuhaha:

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
arkadaslar simbiyan destekte az once farkina vardim. Aykut mayis ayinda (simbiyan destekte) konu acmis. Arkiler ona yardim ediyorlardi. Yeni bir uyelik almis. Ayk02ut diye (aradaki 02 cikar aykut) aceba gercek aykut olabilirmi.
:zuhaha:

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Kunduz01 nickî ile dolaşıyordu bir ara :)

Metin MF

Metin MF

Üye
TheComet

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
Nerde o eski bayramlar diyen orta yastakiler gibi aradığını bulamazsın. Eski sohpetlerin yerini kısa lakırtılar can alıcı yada vurucu kelimelerle kestirip atıyorlar. Kimileri bu yuzden banlanıp gidiyor, kimileri
sıkılıp uğramıyor artık. Biraz uzatsak okumaya useniyorlar. Zamane genclik cabuk olsun kısa olsun istiyor. Bunlar daha iyi gunler bugunleride mumla ararız. :züü:

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Nerde o eski bayramlar diyen orta yastakiler gibi aradığını bulamazsın. Eski sohpetlerin yerini kısa lakırtılar can alıcı yada vurucu kelimelerle kestirip atıyorlar. Kimileri bu yuzden banlanıp gidiyor, kimileri
sıkılıp uğramıyor artık. Biraz uzatsak okumaya useniyorlar. Zamane genclik cabuk olsun kısa olsun istiyor. Bunlar daha iyi gunler bugunleride mumla ararız. :züü:

+ 1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt