Aykut Kocaman : "Asıl hedef Spartak Moskova"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Aykut Kocaman : "Asıl hedef Spartak Moskova"
Fenerbahçe Teknik Direktörü Bülent Uygun, berabere biten Elazığspor maçı sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Lig TV mikrofonlarına konuşan Aykut Kocaman ilk yarıyı değerlendirirken "Uzun zaman sonra geldiğimiz İzmir'de güzel taraftar önünde kazanmak istedik. Ama bunu başaramadık. Rakibi açma şansımızı değerlendiremedik. Bunda 2 etken vardı. Özellikle çok aşırı rüzgar ve zemin olumsuzluğu bizi etkiledi. İlk yarıda bunu yapamadık. Kuyt ve Sow'la rakibimizi bozmalıydık ama bunu başaramadık. Top çok fazla sahamızda kaldı" dedi.


"İkinci yarıda ilk atakta golü yedik" ifadelerini kullanan Kocaman şöyle devam etti, "Bu gol bizi etkiledi. İlerleyen bölümlerde maçta eşitliği de sağladık; ama daha sonraki ataklardan sonuç alamadık."

Oyuncu tercihlerinin kendisi için bir mantığı olduğunu kaydeden Kocaman, "Değişiklik tercihlerini paylaşmak istemiyorum. Sadece merkezde değil kenarda da topu hızlandıramadık. Biz etkili olamayınca, Elazığ'ın yeni kadrosu maça tutundu. Dolayısıyla hem oyunun merkezinde hem de kenarlarda da iyi değildik. İkinci yarıda bunu çözemeyince istediğimiz sonucu alamadık" diye konuştu.

Spartak Moskova maçını da değerlendiren Aykut Kocaman, "Zihinsel olarak buraya çok fazlasıyla konsantre vaziyetindeyiz. Bu konsantre sonuç verecek mi, vermeyecek mi bilmiyorum ama biz Şampiyonlar Ligi'ne çok fazla konsantreyiz. Mali değil manevi açıdan Şampiyonlar Ligi çok önemli. Gerçekten zor bir rakiple oynayacağız. Ancak bütün konsantrasyonumuz bu maça yönelik. Bu maçı bir şekilde kazanabilmeyi çok isterdik, işin doğrusu bu. Bu puanları ilerleyen günlerde arayabiliriz. Ama bugünkü maçın içerisindeki bazı hamleler Spartak Moskova maçının hamleleriydi. Umarım o maç iyi olur
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

RomeusTR
Cevap
0
Görüntüleme
509
RomeusTR
phasan
Cevap
2
Görüntüleme
493
phasan
ismail
Cevap
1
Görüntüleme
402
ismail


Üst Alt