Ayın Üyesi: "?"

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
Ayın Üyesi: "?"
  • Beğen
Tepkiler: The Shadow ve Nextman

Who_knoxer

Who_knoxer

Üye
Ben o yönden bakmıyorum. Aktiflik önemli. Ayda 2,485,384 üyenin 10.000 tanesi falan aktif oluyor. Ama çabalarsan, uğraşırsan ayın üyesi olursun. Ben asla ayın üyesi olmayı düşünmemiştim ama hep yardım ederdim. Hiç beklemediğim bir anda ayın üyesi oldum. Yönetime buradan teşekkürlerimi iletiyorum. @0MG90'ı tekrardan tebrik ediyorum. :)
bende zaten elimden geldigince uyelere yardım ediyorum ama telefondan bir yere kadar oluyor.
hem online suresine bakabiliyormuyuz

mürteza16

mürteza16

Üye
bende zaten elimden geldigince uyelere yardım ediyorum ama telefondan bir yere kadar oluyor.
hem online suresine bakabiliyormuyuz
Ben foruma üye olduğumdan beri mobilim. Beni bilen bilir. Ne zorluklarla konular açardım. Birde sade olmazdı. Renklendirirdim. Açık konuşmak gerekirse ben senin mesaj kasmak dışında bir şey yaptığını görmedim? Online süresine bakılmıyor xenforo'da.

• Beğen
Tepkiler: Serhan, The Shadow, Sucrofe ve 1 kişi daha
Who_knoxer

Who_knoxer

Üye
Ben foruma üye olduğumdan beri mobilim. Beni bilen bilir. Ne zorluklarla konular açardım. Birde sade olmazdı. Renklendirirdim. Açık konuşmak gerekirse ben senin mesaj kasmak dışında bir şey yaptığını görmedim? Online süresine bakılmıyor xenforo'da.

bende farkındayım cunku direk dosya yükleme yetkisi almak istiyorum alsam çok konu paylascam ama olmuyor bu yüzden birazda o yonteme kayiyorum.
oyun paylasiyorum onay gelesiye kadar degeri düşüyor binbaşı olabilsem her sey değişecek

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Binbaşı olsan bile hiçbir şey değişmeyecek.

mürteza16

mürteza16

Üye
bende farkındayım cunku direk dosya yükleme yetkisi almak istiyorum alsam çok konu paylascam ama olmuyor bu yüzden birazda o yonteme kayiyorum.
oyun paylasiyorum onay gelesiye kadar degeri düşüyor binbaşı olabilsem her sey değişecek
Her şeyden önce sana şunu söyleyeyim. Bu forumda asla rütbeye bakılmıyor. Üsteğmen olup dosya yükleme yetkisi alanlar var. Rütbenin hiçbir değeri yok yani. Dosya yükleme yetkisi istiyorsan sürekli yararlı paylaşımlar yapman lazım. 50-60 tane düzgün konu açsan alırsın zaten.
kutlama konusunun haricinde burada ki bölümde konuşunuz LÜTFEN ! ! ! !
Gereksiz Mesajlar ve Deneme Mesajları
Neyse bitti zaten abi. Konuyu temizleyebilirsin. :)

abandonware

abandonware

Üye
ilk 5 mesajı nereden alıntıladınız lan :oha:

• Beğen
Tepkiler: Dede
SHS

SHS

Üye
:d:

Sucrofe

Sucrofe