Ayın Üyesi Olduğu Gibi Yılın Üyeside Olsun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aѕѕαѕѕiη™

Aѕѕαѕѕiη™

Üye
Ayın Üyesi Olduğu Gibi Yılın Üyeside Olsun
Merhaba Arkdaşalar...Sitemizde Düzenli Olarak Her Ay Yapılan Çalışmalar,Aktiflik Gibi Kriterler Gözönüne Alınarak Ayın Üyesi Seçiliyor...Fakat 1 Yıl Boyunca Yılın Her Ayı Faydalı Paylaşım Yapan Gerekli Aktifliği Gösteren Üyelere Yılın Üyesi Unvanı Verilse Daha İyi Olmaz mı? :oke:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
1 yıla kim öle kim kala ...
Yılın üyesi benim zaten :pro:

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
TuRkiShCowboy 5 seneliğine bütün yılın üyeliği ödüllerini aldı:D 2015 te bakarız artık:D

merty24

merty24

Üye
bnun yerine haftanın uyesı yapalım

Bora

Bora

Üye
Yılın üyesi seçimi için 1 yıl geçmesi gerekli.... Enesin söylediği gibi Kim öle kim kala...
Haftalık üye seçimi için ise 1 hafta az bir zaman... Aylık üye bence iyidir. Orta yol...

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Haftanın üyesi az olur onun yerine günün üyesi yapalım veya saatin üyesi olsun :ehe
Amma da rütbe meraklısı gördüm sizi :)

Aѕѕαѕѕiη™

Aѕѕαѕѕiη™

Üye
Yha Hayır Ayın Üyeside Olsun Ama 1 yıl boyunca faydalı paylaşm yapan biri veya birileri mutlaka çıkar...onlar arasında seçim yapılabilr...Benmkisi sadece fikridi beğenmek veya beğenmemek size kalmış

izmirligenc

izmirligenc

Üye
anlamsiz gereksiz haftanin uyeside ayin uyeside hacet yok bence :hmmm

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Yılın mı??:hmmm
Oldu olacak en paslanmaz-çelik üyesini seçelim:D

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Yılın üyesi geçmiş dönemde ayın üyesi olan 12 arkadaş arasından seçilmeyi düşünülmüş ama hepsinin birbirinden değerli insanlar olduğu kanısına vararak bunu gerçekleştirmemiştik. 12 değerli arkadaş arasından 1 tanesini sıyırmak takdir ederseniz ki gerçekten çok zor. :oke:

Aziz™

Aziz™

Üye
Yılın üyesi geçmiş dönemde ayın üyesi olan 12 arkadaş arasından seçilmeyi düşünülmüş ama hepsinin birbirinden değerli insanlar olduğu kanısına vararak bunu gerçekleştirmemiştik. 12 değerli arkadaş arasından 1 tanesini sıyırmak takdir ederseniz ki gerçekten çok zor. :oke:

yürekten katılıyorum.zaten ayın üyesi seçimlerinde bile yönetim bir hayli zorlanıyorken zorla seçilmiş 12 üye arasındanda birini seçmek pek akla yatkın değil

Silinen Üye 623746

Kapalı Hesap
haftanın üyesi güzel fikir

techno_esh

techno_esh

Üye
hem haftanın hem günün hem ayın hem de yılın üyesi olsun bence

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
Ahmet abi hariç herkez arkadaşıma hakaret etmiş resmen bi fikir bence güzel olmaz diyebilirsiniz çok iyi bilenler varsa yeni fikirlerini görelim

darülmendep

darülmendep

Üye
Yılın üyesi fikrine katılmıyorum gerçekten seçimi zor olur ama anketle falan seçilecekse yani yönetim katılmayacaksa olabilir.

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Seçmek ve takip etmek yönetim için çok zor olur.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici

Aynen. :oke:

Yılın üyesini seçmek sancılı iş, hadi biz seçeriz de ayın üyesi'nde bile 'haksız seçim' gibisinden tepkiler olduğunu göze alırsak yılın üyesinde bu tepkiler daha fazla olabilir. Sonuçta ayın üyesini kısa bir süreç için seçiyoruz, süreç kısa olduğundan yapılan fayda ve üyelerle ilişki maksimum haldeyken değerlendirmekte sıkıntı yaşamıyoruz. Ancak, yılın üyesi seçiminde süreç uzun olduğundan değerlendirmesi de sıkıntı olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...