Ayın üyesi artık başlasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Ayın üyesi artık başlasın.
Ayın üyesi yarışması tekrar açılacakmı?.Bence açılması gerekiyor.Ayın üyesi olmak için çabalıyorduk.Aktiflik derecesini yükseltmeye çalışıyorduk.Siz yarışmayı kapatarak aktifliği kendiniz düşürdünüz.

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Merhabalar,
@Yönetici arkadaşlarımla konu ile ilgili detaylı bir görüşme gerçekleştireceğim ve aktifliğinizi daha çok arttırmayı başaracak olan bir ayın üyesi kavramı kazandıracağız.

Tepkiler: Who_knoxer

Rygebin

Üye
Ayın üyesi olmadan aktif olamıyor musunuz anlamadım?.

Gayet olabilirsiniz bence.

Konu Sahibi
Amaçtan öte ödül yok

Rygebin

Üye
Amaçtan öte ödül yok
Neden insanlara amaçsız yardım yapamıyor musunuz. Ben aktif üye 2 senedir hiç olmadım ama vakit geçirmek için yardımcı oluyorum konu açıyorum daha adını ve işlevini bile bilmiyordum siz mesaj kasıyorsunuz düpedüz o zaman.

Konu Sahibi
Bir karşılık bulamıyorsun.

Rygebin

Üye
Bulmak gerekmiyor ki. Yardım karşılıksız olur zaten

Konu Sahibi
Daha önce birçok konu açtim.Daha sonrasında dosya ekleme yetkisi istedim ve uygun görülmemiş.Yani bir yardım bile etmediler

Tepkiler: kaankulahli

asigsasi

Üye
Bir amaç yok neden olayım.
ayın üyesi olmak isteyenler çıkıp da ben olmak istiyorum demesi ile hiçbir zaman ayın üyesi olunmuyor forum içinde kendini ispat etmen gerekir yardım konu paylaşmak gibi yazılan mesajlar da etkileyici olması gerekir

Tepkiler: kaankulahli

Rygebin

Üye
Daha önce birçok konu açtim.Daha sonrasında dosya ekleme yetkisi istedim ve uygun görülmemiş.Yani bir yardım bile etmediler
Yeterli konu açmamışsınızdır belki de . Muhakkak bir sıkıntı vardır.

Konu Sahibi
Ben öyle birşey demedim.Ama artık başlasın o şansı değerlendirmek istiyorum.

Konu Sahibi
Bizi yarışmaya davet ediyordu.Üyeler arasında tatlı bir rekabet oluyor

Rygebin

Üye
Sonunda benim gibi düşünen bir hocam

Tepkiler: asigsasi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...