leiche
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
hafiften bi burukluk sezdimm.....
açık mavi de iyi yavv...
o renk körü acık maviyi göremezki
tamam sinirlenme sakin olll.. bak ben korkmaya başladımm..eskişehir e gelmeyebikere ben sadece acık kahverengini göremiyormuşum
doktor onaylı
Önemli olan senin o rengi aldığın, verilen değeri haketmiş oldugunu bilmesi yeterli diye düşünüyorum. Siteyi sahiplenme ve aktiflik sergileme olgusu olan üyelere her zaman saygımız var ve art arda ayın üyesi yapmayı tercih etmesek de, sonrası için aynı durum yine tekrarlayabilir.Slm arkadaşlar...
bildiğiniz üzere bugün gece ayın üyeliği ünvanım sona eriyor
aramızda bunu hakeden cok arkadaş var
ilk günlerde o kadar cok şey ifade etmesede turuncu rengin gitmesi biraz üzücü olsa gerek
bunu benden önce olanlarda cok ii anlamıştır bende sonra olacak arkadaslarda cok ii anlayacaktır.
Maxicebe üyelerine verdidiği değerden dolayı şahsım adına teşekkür ederim
herkese bol paylaşımlı forumlar
Önemli olan senin o rengi aldığın, verilen değeri haketmiş oldugunu bilmesi yeterli diye düşünüyorum. Siteyi sahiplenme ve aktiflik sergileme olgusu olan üyelere her zaman saygımız var ve art arda ayın üyesi yapmayı tercih etmesek de, sonrası için aynı durum yine tekrarlayabilir.
Ama dedigim gibi önemli olan bir kere de olsa, bu rengi alabilmekti.
260bin üye arasından ..
Bak biz bile renk alamadık, hala siyah
umarım tekrar ayın üyesi olmayı hakedersin cünkü çok anlayışlı ve açık görüşlü bi insansın allah yolunu açık etsin arkadaşım
tamam sinirlenme sakin olll.. bak ben korkmaya başladımm..eskişehir e gelmeye
siz hep böylemisinizz..
geçmiş olsunn bu arada..
Ayın Uyelıgını Sonuna Kadar Haketmiştin. Bir Dahaki Ayda Ayın Uyesi Olmaman Için Hiçbir Sebep Yok. Sen Istersen Yine Olabilirsin. Renklerin Hiçbir önemi Yok. Hatta Bazen Başına Bela Bile Olabilyor. Benim Suana Kadar Ki Almış Olduğum Renklerin En Güzeli Suanki Renk.
2 ay art arda Ayın Üyeliği verme taraftarı olmamamızın nedeni, site için her çabalayan ve siteyi seven, sahiplenmis daha çok arkadaşa, kısa sürede bu rütbeyi paylastırmak aslında. Ama açık söylemek gerekirse bence bu ayın da, rütben olmasa en kuvvetli adayı olabilirdin
Gerçekten çok emek sarfetmişsin
ayın üyesi olma mutluluğuna erişen biri olarak son gün çok buruk geçiyor dimi?...
bende son gün böyle bir konu açmıştım...
Sen zaten renkli bir insansın nickindeki turunculuk gitmesi umrunda olmasın o bir benimde hakkettigini inandıgım bir ünvan ve seni tanımak güzel ve memnun edicidostum
Eskişehirde seni yakından tanımakta ayrı bir güzellik olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?