Ayın üyeleri Neden Siteye Uğramıyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yitik savaşçı

Üye
<div class='quotetop'>(gknky &#064; May 6 2006, 05&#58;58 PM) [post=329660]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>ben dedim kardeş . ... .
[/b][/quote]

Evet; senin tavrını doğru buldum zaten... Sözüm biraz sakin olması gerekenlere...

gknky

gknky

Üye
oky . ... .

abuvice

abuvice

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(yitik oyun &#064; May 6 2006, 05&#58;53 PM) [post=329653]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
abuvice&#39;yi başlık açtığına pişman ettiniz yahu...

van_hoijdonk&#39;un açtığı "Kimler geldi; kimler geçti&#33;" başlığında olduğu gibi kaybolan üyeler hatırlatılmış. Tek bir farkla; kaybolan kişilerin rütbeleri bir dönem aynıydı, yani "Ayın Üyesi"ydiler... van_hoijdonk açtığı başlıkla kişlerin neden ayrıldıklarını sorgulamıyor; sadece özlemini dile getiriyor. Bu başlıktaysa "Ayın Üyesi" vasıflı kişilerin doymuşluk ya da faklı beklentiler yüzünden kaybolmuş olabilecekleri sorgulanıyor...

Hepsi bu... Neden herkes kendi fikrini sataşmadan söyleyemiyor? Mesela; "Adamların işi vardır; o yüzden girmiyorlardır." ya da "Ben bu konuyu gereksiz buluyorum; çünkü dileyen girer, dileyen girmez." gibi cevaplar göremiyoruz? Düşündürücü...

[/b][/quote]
Dostum 1-2 aylık üyelerin bişeyi bilmeden konuşmalarına sadece güldüm...Bilmeden konuşuyorlar salla hepsini..

Hala birşey anlamayanlar van hoijdogun kimler geldi kimler geçti adlı topiğini okusun..

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
<div class='quotetop'>(abuvice &#064; May 17 2006, 04&#58;24 PM) [post=336431]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Dostum 1-2 aylık üyelerin bişeyi bilmeden konuşmalarına sadece güldüm...Bilmeden konuşuyorlar salla hepsini..

Hala birşey anlamayanlar van hoijdogun kimler geldi kimler geçti adlı topiğini okusun..
[/b][/quote]

<span style="color:#003300">1-2 aylık üyelik dedin burda faka bastın adamların şuanki kullandıkları isim veya rumuzları gerçekten 1-2 aylık üye olabilir ancak siteye ilk ne zaman üye olduklarını bilemezsin mesela benim ismimden önce rumuzumla üyelik tarihim şayet senin ilk üyelik tarihin temmuz 2005 değilse senden tam 4 ay öncesine dayanıyorum yani mart 2005 ok&#33; kaldıki daha önce de dediğim gibi bu adam nisan ayının üyesi mayıs ayının değil nisan ayındaki çalışmalarından dolayı ayın üyesi oldu mayıs ayında ister girer ister girmez kimse niye girmiyorsun diyemez + arkadaş girememe sebebini de açıklamıştı. bırakın bu çekememezlikleri fesatlıkları boş şeyler bunlar büyüyün derim ben sizlere&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;</span>

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
2005,2006,2007 Fark etmiyor..&#33;

<strike>Kıskançlık mı </strike> Evet bu forumda son zamanlarda kıskançlık,çekememezlik durumları

gündemde..

Şunu unutmayın ki ;

Emeksiz YEMEK OLMAZ...&#33;&#33;

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
<div class='quotetop'>(cepix &#064; May 17 2006, 06&#58;02 PM) [post=336488]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
2005,2006,2007 Fark etmiyor..&#33;
[/b][/quote]

espirinin yeri değil ama yinede yapalım 2004 nerde haaa&#33;&#33;&#33;

abuvice

abuvice

Üye
    Konu Sahibi
Yahu başlığı açmamdaki etken ayın üyeleri neden site de eskisi gibi etkin değil..? bu bir site poolitikasımı idi? Saptırdınız &#33;&#33;&#33; Yöneticilerden bu başlığı kilitlemelerini rica ediyorum..Gün geçtikçe olay saptırılıyor..Teşekkürler

perfectlover

Üye
Abuvice, bir soru sormuş. İstediği cevabı vermek yerine, "sen niye böyle bir konu açtın" demeye getirdiniz olayı. Evet geçen ayın üyesi sınavlar yüzünden siteye uğrayamadığını söylüyor. Zaten abuvice de bunu anlamış. Ya diğerleri? Özellikle Selen&#39;s in yazdığı mesaja söylenecek tek şey "Ne alakası var?" olabilir.

msw

msw

Üye
Garip bir durum gerçekten ama bunu sorgulamaya hakkımız olmadığını düşünüyorum ...

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
<div class='quotetop'>(msw &#064; May 18 2006, 08&#58;18 PM) [post=337474]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Garip bir durum gerçekten ama bunu sorgulamaya hakkımız olmadığını düşünüyorum ...
[/b][/quote]
evet aynen kimsenin sorgulamaya hakkı olmadığını bende düşünüyorum&#33; ve yazıyorum

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Ya arkadaşlar istemeden galiba ortamın gerilmesine nden olmuşum&#33;&#33;&#33;

Ama daha öncedende belirtiğim gibi internetimde hala bi sorun var telekomun trafoları patlamış burada evimde internet bağlantısı şuanda ha yok&#33;&#33;&#33;&#33;

Onun için genede yardımcı olma amacı ile internet cafeden bağlanıyorum&#33;&#33;

benim için internete girmemin ndeni&#33;&#33;&#33;

Gerçekten ben bu siyeti çok seviyorum ortamı arkadaşlığı dostluk havası yardımlaşma&#33;&#33;

Daha ne derseniz diyin&#33;&#33;

Ben buradayım&#33;&#33;&#33;

Bana destek olan arkadaşra teşekkürler

Ama yakında tam anlamıyla yanınızda olacağım&#33;&#33;&#33;

Kendinize iyi bakın&#33;&#33;

Saygılar;;)

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
<div class='quotetop'>(abuvice &#064; May 4 2006, 11&#58;29 PM) [post=328409]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Bilemem ama 1 senedir biz burdayken 3-4 aylık üyelerin ayın üyesi seçilmesini garipsedim doğrusu.. Dile kolay dünyanın topiğini açtım bu sitede ben mesela..
[/b][/quote]

Dünya kadar konu açmış olabilirsin, bu çok normal. Ayın Üyesi seçilirken açılan konu sayısına veya atılan mesajlara bakılmıyor; açtığı konular, yazdığı mesajlar forum için yararlı mı ona bakılıyor.

<div class='quotetop'>(B@TuH@N &#064; May 6 2006, 04&#58;45 PM) [post=329594]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
kardeşim adamın gecerli sebebi var&#33; Kimse burda olmayan şahıslar hakkında ileri geri konuşmasın&#33; hem o bu ayın değil nisn ayının üyesi secildi&#33; bu ay hiç girmese bile kimse laf söylemeye yetkili değil diye düşünüyorum&#33;
[/b][/quote]

Güzel bir yorum yapmışsın konuya. Bu gayet iyi de bu sinir neden onu anlayamadım?

<div class='quotetop'>(B@TuH@N &#064; May 17 2006, 04&#58;37 PM) [post=336441]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<span style="color:#003300">1-2 aylık üyelik dedin burda faka bastın adamların şuanki kullandıkları isim veya rumuzları gerçekten 1-2 aylık üye olabilir ancak siteye ilk ne zaman üye olduklarını bilemezsin mesela benim ismimden önce rumuzumla üyelik tarihim şayet senin ilk üyelik tarihin temmuz 2005 değilse senden tam 4 ay öncesine dayanıyorum yani mart 2005 ok&#33; kaldıki daha önce de dediğim gibi bu adam nisan ayının üyesi mayıs ayının değil nisan ayındaki çalışmalarından dolayı ayın üyesi oldu mayıs ayında ister girer ister girmez kimse niye girmiyorsun diyemez + arkadaş girememe sebebini de açıklamıştı. bırakın bu çekememezlikleri fesatlıkları boş şeyler bunlar büyüyün derim ben sizlere&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;</span>
[/b][/quote]

Sen abuvice&#39;ye faka bastın diyorsun ama asıl faka basan sensin. Sitede ikinci nick açmak yasaktır. Yönetime gerekenin yapılması için durumu bildireceğim.

<div class='quotetop'>(***BlackrosE** &#064; May 19 2006, 03&#58;53 PM) [post=337972]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Ya arkadaşlar istemeden galiba ortamın gerilmesine nden olmuşum&#33;&#33;&#33;

Ama daha öncedende belirtiğim gibi internetimde hala bi sorun var telekomun trafoları patlamış burada evimde internet bağlantısı şuanda ha yok&#33;&#33;&#33;&#33;
Onun için genede yardımcı olma amacı ile internet cafeden bağlanıyorum&#33;&#33;

benim için internete girmemin ndeni&#33;&#33;&#33;
Gerçekten ben bu siyeti çok seviyorum ortamı arkadaşlığı dostluk havası yardımlaşma&#33;&#33;
Daha ne derseniz diyin&#33;&#33;

Ben buradayım
Bana destek olan arkadaşra teşekkürler
Ama yakında tam anlamıyla yanınızda olacağım
Kendinize iyi bakın
Saygılar
[/b][/quote]

Genele açılan konuların mutlaka bir iki kişi üstüne alınıyor.

Burada tartışmaya sebep olan sen değilsin; genel için açılmış bir konu. Üstüne alınman çok anlamsız.

abuvice

abuvice

Üye
    Konu Sahibi
Yahu konuyu saptırmayın..&#33;&#33;&#33; Artık yeter..Konuyu açtım Vallaha billaha pişman oldum yahu..

***BlackrosE**
kardeşim sana bir şey demedim genelden bahsettim..

Konuyu kilitleyin artık..&#33;&#33;&#33;

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
<div class='quotetop'>(ChavRash &#064; May 19 2006, 05&#58;01 PM) [post=338004]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Sen abuvice&#39;ye faka bastın diyorsun ama asıl faka basan sensin. Sitede ikinci nick açmak yasaktır. Yönetime gerekenin yapılması için durumu bildireceğim.
[/b][/quote]

<span style="color:#FF0000">1-Bir kere öncelikle bu cevabı yazmadan önce yaşına baktım çünkü birazcık kafayı çalıştırsan eski rumuzumu değiştirdim yeni üyelik almazdım daha çocuk denecek yaştasın benim canım kardeşim şayet ben rumuzum şifresini hatırlıyor olsaydım o rumumla girer rumuzumun adımla değiştirilmesini isterdim ancak hiç bununla uğraşmadan kendime kendi adımla üyelik açtım.

2-Yönetime ben kendi kendimi ihbar edeyim o zaman ben bir değil bin bir tane rumuz kullanıyorum gereğinin yapılmasını istirham ederim beni siteden tamamen banlayın&#33;

3-Senin bu yazın güzel oldu. Zira ne zaman nete bağlansam direkt MaxiCepi açıyordum şayet yönetim senin ve benim ihbarımı değerlendirip beni siteden tamamen banlarlarsa böylece siteye girmemiş olur ve diğer işlerimi hallederim.

4-Bakalım hayırlısı. Yönetimdeki arkadaslar belki bu mesajı görmeyebilirler sana bir abi tavsiyesi benim yazdığım bu mesajı yönetime Raporla&#33; </span>

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
abuvice dostum ama şuanda sitede ayın üyesi benim&#33;&#33;&#33;

Bunu ben seçmedim&#33;&#33;&#33;

Ama seni anlıyorum&#33;&#33;

Doğru haklısın ama benim de elimde olan bişi değil ama merak etme yakında bu tezini yanıltacağım&#33;&#33;&#33;

Gene ***blackrose** Yayına başlayacak&#33;&#33;&#33;

Saygılar&#33;&#33;...

abuvice

abuvice

Üye
    Konu Sahibi
Yahu Ben seni kastetmedim diyorum sen yine kendinden bahsediyorsun..Şu ana kadar dünyanın ayın üyesi sçildi.çoğu sitede yoklar ben onları kastedmiştim..Demiştim ki: Bu bir site politikasımı? Yenilerin önünü açmak gibi? yada doyuma ulaştıkdan sonra boş vermek mi? Seni kastetmedim ***BlackrosE**&#33;&#33;&#33;

Yöneticilerde çok saolsun hala kilit koymadılar

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Tamam dostum&#33;&#33;

Ama ben genele uymayacağım

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
<div class='quotetop'>(B@TuH@N &#064; May 19 2006, 06&#58;07 PM) [post=338041]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(ChavRash &#064; May 19 2006, 05&#58;01 PM) [post=338004]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]

<span style="color:#FF0000">1-Bir kere öncelikle bu cevabı yazmadan önce yaşına baktım çünkü birazcık kafayı çalıştırsan eski rumuzumu değiştirdim yeni üyelik almazdım daha çocuk denecek yaştasın benim canım kardeşim şayet ben rumuzum şifresini hatırlıyor olsaydım o rumumla girer rumuzumun adımla değiştirilmesini isterdim ancak hiç bununla uğraşmadan kendime kendi adımla üyelik açtım.

2-Yönetime ben kendi kendimi ihbar edeyim o zaman ben bir değil bin bir tane rumuz kullanıyorum gereğinin yapılmasını istirham ederim beni siteden tamamen banlayın&#33;

3-Senin bu yazın güzel oldu. Zira ne zaman nete bağlansam direkt MaxiCepi açıyordum şayet yönetim senin ve benim ihbarımı değerlendirip beni siteden tamamen banlarlarsa böylece siteye girmemiş olur ve diğer işlerimi hallederim.

4-Bakalım hayırlısı. Yönetimdeki arkadaslar belki bu mesajı görmeyebilirler sana bir abi tavsiyesi benim yazdığım bu mesajı yönetime Raporla&#33; </span>

[/b][/quote]

18 yaşı çocukluk çağı mı?

"Akıl yaşta değil; baştadır&#33;" Konunun kafayı çalıştırmakla alakası yok, şayet olsaydı sen yeni üyelik açtığın zaman eski nickini yönetime bildirir, banlanmasını isterdin. Akıl edemedin mi? Çalıştır kafayı...

Seni &#39;tamamen&#39; banlamak gibi bir düşünce olamaz. Tamamen banlanmayacağını sen de biliyorsun, yok illa banlanmak istiyorsan yönetimden bir arkadaşa PM at "Siteden gidiyorum. Beni tamamen banlayın" dersen banlanırsın. Güle güle...

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
Ya çocuk git başımdan senin akıl yaşın normal yaşından da düşük/küçük muhatabım değilsin yönetim sana değer vermiş onur üyesi yapmış buna uygun davran yazdığın yorumlarda uçuyorsun. kendin ol canım kardeşim. yazdıklarından anlaşıldığına göre ben senden de önce burdaydım şayet tarihin doğruysa senden iyi bilirim burayı şimdi fazla konuşma işine bak. onur üyesiysen ona göre davran saldırgan uslup kullanma. düşünüyorumda sen bu sitede admin olsan acaba nasıl olurdun senin onur üyesi olmadan önceki yazılarınıda bilirim olduktan sonraki yazılarınıda beni konuşturmayın bu konudaki yorumum bitmiştir. paylaşım sitesini savaşım sitesine cevirmeyin.

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Ya olayı asıl amacından saptırmayın ya Batuhan Sakin ol lütfen&#33;&#33;&#33;&#33;

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt