Ayın üyeleri Neden Siteye Uğramıyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abuvice

abuvice

Üye
    Konu Sahibi
Ayın üyeleri Neden Siteye Uğramıyor?
1 senedir bu forumdayım. Ne kadar ayın üyesi seçilen kişi varsa % 70 ini ya sitede görmüyorum yada ayda yılda bir online oluyor..?

Neden acaba.. Bana ilginç geldide bi düşüncemi paylaşayım dedim..

Not: (isim felan yazmıyorum lütfen polemik yaratılmasın..)

Bu site politikasımı..Yenilerin önünü açmak gibi..?

gknky

gknky

Üye
bende anlamadım bayadır bu sitedeyim daha ayın üyesi olamadım

amedian

amedian

Üye
ilginc yorum dikkat etmedim

yitik savaşçı

Üye
Başarıya doymuşluğun göstergesi olabilir...

abuvice

abuvice

Üye
    Konu Sahibi
Bilemem ama 1 senedir biz burdayken 3-4 aylık üyelerin ayın üyesi seçilmesini garipsedim doğrusu.. Dile kolay dünyanın topiğini açtım bu sitede ben mesela..

yitik savaşçı

Üye
Ben de ayın elemanı olmuştum... Demek ki bende de bir ışık görmüşler...

Bu arada bu saatten sonra sen ayın üyeliğine değil; onur üyeliğine layıksın...

abuvice

abuvice

Üye
    Konu Sahibi
Yok verselerde kabul etmem merak etme sen..

yitik savaşçı

Üye
Yiğidi öldür, hakkını ver demişler... Senin de hakkın budur...

Haberci

Haberci

Üye
Arkadaşlar Ayın üyesi adı üzerinde geçtiğimiz ayın üyesi yani en çok kim faydalı oldu ise o arkadaşımızı Ayın üyesi seçiyoruz en çok konu açan değil yanlış anlaşılmasın .
Diğer düşüncene gelince bu arkadaşımız Ayın üyesi olduğu güne kadar hergün online idi ben her girdiğimde görüyor ve diğer zamanlarda da aktif olduğunu gözlemliyordum.Siteye Ayın üyesi olduktan sonra giremeyişinin mantıklı bir nedeni vardır sanıyorum ve o geçtiğimiz Ayın başarılı bir üyesi idi mükafatını aldı bundan dolayı neden şimdi yok diye eleştirme hakkımız da yok.Hem Ayın üyesi seçileceksin hem de seni tebrik edenlere teşekkür etmeyeceksin Sanmam ki bunu Ayın üyesi olan arkadaşlarım yapmazlar bir mazereti olduğundan dolayıdır ki net e giremiyordur.Gelince kendisine sorarsınız

yitik savaşçı

Üye
Tek bir kişi üzerine konuşulmuyor Haberci abi. Ayın elemanlarının geneli için...

abuvice

abuvice

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(Haberci &#064; May 4 2006, 11&#58;57 PM) [post=328438]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Arkadaşlar Ayın üyesi adı üzerinde geçtiğimiz ayın üyesi yani en çok kim faydalı oldu ise o arkadaşımızı Ayın üyesi seçiyoruz en çok konu açan değil yanlış anlaşılmasın .
Diğer düşüncene gelince bu arkadaşımız Ayın üyesi olduğu güne kadar hergün online idi ben her girdiğimde görüyor ve diğer zamanlarda da aktif olduğunu gözlemliyordum.Siteye Ayın üyesi olduktan sonra giremeyişinin mantıklı bir nedeni vardır sanıyorum ve o geçtiğimiz Ayın başarılı bir üyesi idi mükafatını aldı bundan dolayı neden şimdi yok diye eleştirme hakkımız da yok.Hem Ayın üyesi seçileceksin hem de seni tebrik edenlere teşekkür etmeyeceksin Sanmam ki bunu Ayın üyesi olan arkadaşlarım yapmazlar bir mazereti olduğundan dolayıdır ki net e giremiyordur.Gelince kendisine sorarsınız
[/b][/quote]
Haberci abi yanlış okumuşsun..Ben genel Ayın üyelerinden bahsettim.. Çoğunu göremiyoruz sitede..

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Abuvice sana katılmıyorum..&#33;

Sinem's

Üye
<div class='quotetop'>(cepix &#064; May 6 2006, 04&#58;13 PM) [post=329564]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Abuvice sana katılmıyorum..&#33;
[/b][/quote]

kesinlikle abuvice ben de katılmıyorum sana

sn bu sekilde davranarak hiç bir ele geçiremessin.

nasıl bir düşüncedir bu ya; " Dile kolay o kadar dünyanın topiğini açtım " böyle diyerek; " Diğer ayın üyesi olanlar birşey yapmadılar ama ben o kadar topic açtım ama beni ayın üyesi yapmadılar " demeye getiriyorsun.

" Yok verselerde kabul etmem merak etme sen " diyorsunda, kendini acındıyorsun farkındamısın? Bu siteye yeni yeni üye oldum ama neyin ne olduğunu daha önceden beri biliyorum. haline gülmek istiyorum ama gülemiyorum, çünkü gülsem mi ağlasam mı bilmiyorum.

gknky

gknky

Üye
yorum yapmıorm
ama bence geçerli bi sebebi vardır illaki

. ... .

işleri fln vardır yada internet bağlanmıordur . ... .

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
<div class='quotetop'>(Haberci &#064; May 4 2006, 11&#58;57 PM) [post=328438]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]

<div class='quotetop'>(***BlackrosE** &#064; May 5 2006, 02&#58;11 PM) [post=328700]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Ya arkadaşlar internet bağlantım bozuldu bugun ancak dışarı çıkabildim&#33;&#33;

Okul yüzünden kampa girmiştim&#33;&#33;

Bu bana gerçekten çok hoş bişi oldu ama sanırım birkaç gün daha internete giremem&#33;&#33;

Sizlerin beğenisini kazandığım için kendimi kutluyorum&#33;&#33;

Sağolun arkadaşlar&#33;&#33;&#33;

Herkese Teşekkürler&#33;&#33;&#33;&#33;
[/b][/quote]

kardeşim adamın gecerli sebebi var&#33; Kimse burda olmayan şahıslar hakkında ileri geri konuşmasın&#33; hem o bu ayın değil nisn ayının üyesi secildi&#33; bu ay hiç girmese bile kimse laf söylemeye yetkili değil diye düşünüyorum&#33;

Sinem's

Üye
<div class='quotetop'>(B@TuH@N &#064; May 6 2006, 04&#58;45 PM) [post=329594]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]

<div class='quotetop'>(***BlackrosE** &#064; May 5 2006, 02&#58;11 PM) [post=328700]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Ya arkadaşlar internet bağlantım bozuldu bugun ancak dışarı çıkabildim&#33;&#33;

Okul yüzünden kampa girmiştim&#33;&#33;

Bu bana gerçekten çok hoş bişi oldu ama sanırım birkaç gün daha internete giremem&#33;&#33;

Sizlerin beğenisini kazandığım için kendimi kutluyorum&#33;&#33;

Sağolun arkadaşlar&#33;&#33;&#33;

Herkese Teşekkürler&#33;&#33;&#33;&#33;
[/b][/quote]

kardeşim adamın gecerli sebebi var&#33; Kimse burda olmayan şahıslar hakkında ileri geri konuşmasın&#33; hem o bu ayın değil nisn ayının üyesi secildi&#33; bu ay hiç girmese bile kimse laf söylemeye yetkili değil diye düşünüyorum&#33;
[/b][/quote]

Kesinlikle...

gknky

gknky

Üye
ortamı gereksiz yere germenin bi anlamı yok bence . ... .

girerler acele etmeyin hatta blackrose de girdi . ... .

yitik savaşçı

Üye
abuvice&#39;yi başlık açtığına pişman ettiniz yahu...

van_hoijdonk&#39;un açtığı "Kimler geldi; kimler geçti&#33;" başlığında olduğu gibi kaybolan üyeler hatırlatılmış. Tek bir farkla; kaybolan kişilerin rütbeleri bir dönem aynıydı, yani "Ayın Üyesi"ydiler... van_hoijdonk açtığı başlıkla kişlerin neden ayrıldıklarını sorgulamıyor; sadece özlemini dile getiriyor. Bu başlıktaysa "Ayın Üyesi" vasıflı kişilerin doymuşluk ya da faklı beklentiler yüzünden kaybolmuş olabilecekleri sorgulanıyor...

Hepsi bu... Neden herkes kendi fikrini sataşmadan söyleyemiyor? Mesela; "Adamların işi vardır; o yüzden girmiyorlardır." ya da "Ben bu konuyu gereksiz buluyorum; çünkü dileyen girer, dileyen girmez." gibi cevaplar göremiyoruz? Düşündürücü...

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Bu Gidişle Bu Konu Kitlenir..

Demedi demeyin..

gknky

gknky

Üye
Neden herkes kendi fikrini sataşmadan söyleyemiyor? Mesela; "Adamların işi vardır; o yüzden girmiyorlardır." ya da "Ben bu konuyu gereksiz buluyorum; çünkü dileyen girer, dileyen girmez." gibi cevaplar göremiyoruz? Düşündürücü...

ben dedim kardeş . ... .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt