Aygün: Serbest bırakılacağımı biliyordum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aygün: Serbest bırakılacağımı biliyordum
PKK tarafından 2 gün önce kaçırılan ve akşam saatlerinde serbest bırakılan CHP'li Hüseyin Aygün yaşadıklarını anlattı. Aygün, "Serbest bırakılacağımı biliyordum" dedi. PKK tarafından kaçırıldıktan 48 saat sonra serbest bırakılan CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün, Tunceli'deki evine ulaştı. Aygün, bir televizyon kanalına yaptığı açıklamada 'sağlık durumunun iyi olduğu ve herhangi bir sıkıntı olmadığını' söyledi. Aygün, "Bunun provakatif bir eylem olduğunu ve serbest bırakılacağımı biliyordum. Umarım bu PKK'nın elinde hürriyetinden mahkum olan sivil ve asker insanların durumlarının da gündeme gelmesine vesile olur" diye konuştu. Aygün, PKK'lı teröristlerce kaçırıldıktan sonra yaşadıklarını ise şöyle anlattı: "Çatışma ortamının son verilmesi için daha çok emek talep ettiler. Doğrudan söylemediler ama bağımsız siyasetin bana daha çok yakışacağını söylediler. Ben de silah zoruyla alınan akrarın doğru olmayacağını söyledim. Kürt sorunun çözümü ve akan kanın durması için bu yolu seçtiklerini söylediler. Dersim dağlarında ağaçlarla kaplı, sular akan bir yerde tuttular beni 2 gün boyunca. Ben CHP milletvekiliyim ve bu onuru sırtımda taşıyorum. Ama barışı savunmak Türkiye’nin her yerinde bazı çevreler tarafından PKK yandaşlığı ile eş tutuluyor. Siyasi propagandaya dönük bir mesajdı. Can güvenliğime yönelik bir şey yoktu. Tamamen siyasi mesaj vermek içindi." ntvmsnbc

- - - Eklendi - - -

Sadece haber niteliğinde bir paylaşım.kesinlikle siyasi yorum yapmıyalım...

hizan

hizan

Üye
yaa ne diyeyim ki geçmiş olsun ona.

Lenneth

Üye
Kacirilmaymis, yersen.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bdp'ye geçmesini soylememişler mi? :hmmm

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
siyasete kaymasın lütfen...

_RYUK_

_RYUK_

Üye
bunun altında bir bit yeniği var neyse

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
Ha chp ha bdp ne farki var ? Kilicdaroglu ozerklik diye geziyordu gecen secim zamani.

Yapma gözünü seveym biraz tv izle uyuma chpyide akp ile karıştırma o dediklerini akp yapıyor ama sen uyu nerden göreceksn

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Kürt kardeşlerime sözüm yok yanlış anlamasınlar ama kürtlere hitaben "Avrupa'da kabul edilen yerel yönetim özerklik şartını aynen kabul edeceğiz, Ana dil konusunda da mücadelemizi gerekirse yapacağız" diyen Kılıçdaroğlu değil miydi?

CHP'nin genel başkanlığına getirilen bir kişi bu kadar mı cahilce konuşur... Haberleri at gözlüğü ile okuyup geçmeyin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...