Ayetlerden Seçilmiş 40 Mutluluk Formülü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

uğur e

Üye
kuranda ibrahim suresi 42 aye . Ey peygamber,sakın zalimlerin yaptıklarından allahın gafil olduğunu sanma!ancak allah, onların cezalarını gözlerinin dışa fırlayacağı güne erteler.. Şimdi bu ayette merhametlı olmakla bi alakası yok burda zalımlerin allaha şirk koşanların elbette bır gün azaplandırılacağını anlatıyor.konu sahibi bıraz araştırmadan açmış konuyu.

Tepkiler: Silinen Üye 94869
    Konu Sahibi
kardeşim sen merhametli olacaksın onlara karşı. sadece yapman gereken Allah'a havale etmen o tür insanları anladın mı senin yapman gereken bir şey merhametli olmak. Allah onlara gereken cezayı verecektir bu yüzden diyor ki intikam almaya çalışmayın merhametli olun.

Tepkiler: tguzel7

uğur e

Üye

tabı tabii

Tamam arkadaşlar tartışmaya gerek yok.sakin olun biraz tebessüm bedavadır.vereni üzmez,alanı .... Boş kalan yeri hatırlamıyorum,siz doldurur musunuz

konu dışı bölümünde 100 konu varsa 95 i senin konun taner

Tepkiler: 1STayTRue35
Seni dikkatle takip ediyorum paylaşımların dolu dolu.. Her gün farklı bir esenlik oluyor ruh dünyamızda.. Ellerin tuttukça kalemin bitmesin inşallah Taner kardeşim..

Tepkiler: 1STayTRue35
    Konu Sahibi
Seni dikkatle takip ediyorum paylaşımların dolu dolu.. Her gün farklı bir esenlik oluyor ruh dünyamızda.. Ellerin tuttukça kalemin bitmesin inşallah Taner kardeşim..
Teşekkür ederim Fevzi kardeşim elimden geldiği kadar paylaşmaya çalışacağım Allah razı olsun

Tepkiler: Cezzbedici3
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...