paradox07
Üye
Ayetlerde söylenmek istenen mana![]()
bazıları çok farklı ama hepsi değil.
Ayetlerde söylenmek istenen mana![]()

Benim baktığım birkaç tanesinde anlamına göreydi![]()

kardeşim sen merhametli olacaksın onlara karşı. sadece yapman gereken Allah'a havale etmen o tür insanları anladın mı senin yapman gereken bir şey merhametli olmak. Allah onlara gereken cezayı verecektir bu yüzden diyor ki intikam almaya çalışmayın merhametli olun.kuranda ibrahim suresi 42 aye . Ey peygamber,sakın zalimlerin yaptıklarından allahın gafil olduğunu sanma!ancak allah, onların cezalarını gözlerinin dışa fırlayacağı güne erteler.. Şimdi bu ayette merhametlı olmakla bi alakası yok burda zalımlerin allaha şirk koşanların elbette bır gün azaplandırılacağını anlatıyor.konu sahibi bıraz araştırmadan açmış konuyu.
kardeşim sen merhametli olacaksın onlara karşı. sadece yapman gereken Allah'a havale etmen o tür insanları anladın mı senin yapman gereken bir şey merhametli olmak. Allah onlara gereken cezayı verecektir bu yüzden diyor ki intikam almaya çalışmayın merhametli olun.
ya düşünce ve görüş açını genişlet, ya da bu tür konulara yorum yapma arkadaşım.tabı tabii
sıkıntı yok hüseyin kardeşimTamam arkadaşlar tartışmaya gerek yok.sakin olun biraztebessüm bedavadır.vereni üzmez,alanı .... Boş kalan yeri hatırlamıyorum,siz doldurur musunuz
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

sıkıntı yok hüseyin kardeşim![]()

ya düşünce ve görüş açını genişlet, ya da bu tür konulara yorum yapma arkadaşım.
Dedim yeter dayanamadım patlamayı yaptımkonu dışı bölümünde 100 konu varsa 95 i senin konun taner![]()

Teşekkür ederim Fevzi kardeşim elimden geldiği kadar paylaşmaya çalışacağım Allah razı olsunSeni dikkatle takip ediyorum paylaşımların dolu dolu.. Her gün farklı bir esenlik oluyor ruh dünyamızda.. Ellerin tuttukça kalemin bitmesin inşallah Taner kardeşim..

Klavyene sağlık deseydin bariSeni dikkatle takip ediyorum paylaşımların dolu dolu.. Her gün farklı bir esenlik oluyor ruh dünyamızda.. Ellerin tuttukça kalemin bitmesin inşallah Taner kardeşim..

Bu da benim farkımKlavyene sağlık deseydin bari![]()
![]()