uribaju Üye Bu tür görüntülerin abd stüdyolarında çekilmiş olduğunu bildiğimden böyle düşüncelere kafama takmam
&&BERKAY&& Üye uzay mekiğine dönüp arkadaşlara (tek gitmedikya) aranızda cenabet var mı lan diye beğırırım
dufy85 Üye &&BERKAY&&' Alıntı: uzay mekiğine dönüp arkadaşlara (tek gitmedikya) aranızda cenabet var mı lan diye beğırırım Genişletmek için tıkla ... hhahaa evet kesin vardır ben sigaraya başlardım herelde. yakardım bitane
&&BERKAY&&' Alıntı: uzay mekiğine dönüp arkadaşlara (tek gitmedikya) aranızda cenabet var mı lan diye beğırırım Genişletmek için tıkla ... hhahaa evet kesin vardır ben sigaraya başlardım herelde. yakardım bitane
ultrayer6 Üye o an kendimi düşündüm de: (Gümmmm!!!) - S*kt*r! Noluyo lan! Hay mk! Hahaha... Şaka di mi bu? Şaka. Rüya. Ne oluyor? Der sap gibi kalırdım. Birkaç dakika sonra sakince mekiğe gider, arkadaşlara: - iki dakika dışarı gelsenize bi Der ve durumu gösterirdim. Valla ben olsaydım, ciddi ciddi böyle yapardım.
o an kendimi düşündüm de: (Gümmmm!!!) - S*kt*r! Noluyo lan! Hay mk! Hahaha... Şaka di mi bu? Şaka. Rüya. Ne oluyor? Der sap gibi kalırdım. Birkaç dakika sonra sakince mekiğe gider, arkadaşlara: - iki dakika dışarı gelsenize bi Der ve durumu gösterirdim. Valla ben olsaydım, ciddi ciddi böyle yapardım.
Flo Rida Üye by şarlo' Alıntı: Sağlık olsun der uzaylı yaratıklar varsa onlarla takılırdım :-) Genişletmek için tıkla ... Aynen. Bide Hssi.tir der mekiğe gider topuna lan ib.e herifler cünüpmüsünüz lan diye bağırırdım. Sonrada gidip bi uzay Kim Kardishian'ınıyla evlenirdim.
by şarlo' Alıntı: Sağlık olsun der uzaylı yaratıklar varsa onlarla takılırdım :-) Genişletmek için tıkla ... Aynen. Bide Hssi.tir der mekiğe gider topuna lan ib.e herifler cünüpmüsünüz lan diye bağırırdım. Sonrada gidip bi uzay Kim Kardishian'ınıyla evlenirdim.
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap tarkandan ay şarkısını dinler dinler dururuz ay unutuldum ay kahroldum
blackmagic_502 Üye 'TUĞ'' Alıntı: tarkandan ay şarkısını dinler dinler dururuz ay unutuldum ay kahroldum Genişletmek için tıkla ...
'TUĞ'' Alıntı: tarkandan ay şarkısını dinler dinler dururuz ay unutuldum ay kahroldum Genişletmek için tıkla ...