Tepsiylede venüse dogru kayiyo suan :D
Emrgncy Üye ___kaptan___' Alıntı: sağolasın da hurdacı nazmi işimi görmez sağolsun kadimlerin baş sekreteri işimi görüyo Siz bilmezsiniz ben gemiyle mars'a geçmiş ordanda altıma poşet alıp Ay'a geçmiş bir zatım yani Genişletmek için tıkla ... Aya varmadan sağda Bim var, ihtiyaçlarını ordan giderebilirsin. Ay daki marketler kazık, sonra Ay da aç kalırsın demedi deme
___kaptan___' Alıntı: sağolasın da hurdacı nazmi işimi görmez sağolsun kadimlerin baş sekreteri işimi görüyo Siz bilmezsiniz ben gemiyle mars'a geçmiş ordanda altıma poşet alıp Ay'a geçmiş bir zatım yani Genişletmek için tıkla ... Aya varmadan sağda Bim var, ihtiyaçlarını ordan giderebilirsin. Ay daki marketler kazık, sonra Ay da aç kalırsın demedi deme
___kaptan___ Üye Özkan Ç.' Alıntı: Tepsiylede venüse dogru kayiyo suan Genişletmek için tıkla ... Yaparım bilirsiniz Emrgncy112' Alıntı: Aya varmadan sağda Bim var, ihtiyaçlarını ordan giderebilirsin. Ay daki marketler kazık, sonra Ay da aç kalırsın demedi deme Genişletmek için tıkla ... Bim ne yaaa bimden önde A101 var ihtiyacımı ordan gideririm
Özkan Ç.' Alıntı: Tepsiylede venüse dogru kayiyo suan Genişletmek için tıkla ... Yaparım bilirsiniz Emrgncy112' Alıntı: Aya varmadan sağda Bim var, ihtiyaçlarını ordan giderebilirsin. Ay daki marketler kazık, sonra Ay da aç kalırsın demedi deme Genişletmek için tıkla ... Bim ne yaaa bimden önde A101 var ihtiyacımı ordan gideririm
Emrgncy Üye Özkan Ç.' Alıntı: Şokda toptam giyatina parekende satis varmis ordan al en iyisimi Genişletmek için tıkla ... Ve Türk Dil Kurumu toplu halde intihar eder
Özkan Ç.' Alıntı: Şokda toptam giyatina parekende satis varmis ordan al en iyisimi Genişletmek için tıkla ... Ve Türk Dil Kurumu toplu halde intihar eder
Özkan Ç. Üye Emrgncy112' Alıntı: Ve Türk Dil Kurumu toplu halde intihar eder Genişletmek için tıkla ... Bilseler aceleyle yazdigimi hak verirler ama
Emrgncy112' Alıntı: Ve Türk Dil Kurumu toplu halde intihar eder Genişletmek için tıkla ... Bilseler aceleyle yazdigimi hak verirler ama
___kaptan___ Üye Emrgncy112' Alıntı: Ve Türk Dil Kurumu toplu halde intihar eder Genişletmek için tıkla ... Harbiden TDK intihar eder Gün içerisinde Yıldız Geçidi Atlantis dizisine dair bir paylaşımda bulunacağım inşallah
Emrgncy112' Alıntı: Ve Türk Dil Kurumu toplu halde intihar eder Genişletmek için tıkla ... Harbiden TDK intihar eder Gün içerisinde Yıldız Geçidi Atlantis dizisine dair bir paylaşımda bulunacağım inşallah
OttomaN TigeR Üye Emrgncy112' Alıntı: Ne o la deniz yoluyla mı gidiyorsunuz Aya Genişletmek için tıkla ...