Ayda 9,99 liraya internet!.. 2009'un son günlerinde TTNET'ten her eve ADSL sokacak kampanya...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
Ayda 9,99 liraya internet!.. 2009'un son günlerinde TTNET'ten her eve ADSL sokacak kampanya...

İnternetin daha geniş kitlelere yayılmasına yönelik çalışmalarına devam eden internet servis sağlayıcısı TTNET, müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda yeni bir kampanya hayata geçirdi. Ocak sonuna kadar TTNET ADSL'e abone olanlar, yüksek hız ve güvenli internet hizmetinden aylık 9,99 TL'den başlayan fiyatlarla yararlanabilecek.

31 Ocak
2010'a kadar sürecek 'Hoşgeldin 9,99 Kampanyası' kapsamında 24 ay taahhüt isteniyor. Aylık 1 TL karşılığında kablolu ve 2 TL karşılığında kablosuz modemin de verileceği kampanyada, 4 GB kotalı NET4 veya NET4 Plus paketlerini seçen müşteriler ilk üç ay için 9,99 TL ödeyecek. 8 Mbps'ye kadar hızlı limitsiz internet sunan NETLİMİTSİZ paketinden faydalanmak isteyenler, 24 ay taahhüt vermeleri durumunda normalde 49 TL olan bu pakete, ilk üç ay boyunca 24,99 TL karşılığında sahip olabilecek.

habertürk

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
1 yıllık Tahattüt karşılıgında 1MB sınırsız paketi 21 liraya veriyor biri adsl.Ve ben tahattüt yüzünden her ya ortalama 50 lira veriyorum aynı internete:@

acati

acati

Üye
8 Mbps'ye kadar hızlı limitsiz internet sunan NETLİMİTSİZ paketinden faydalanmak isteyenler, 24 ay taahhüt vermeleri durumunda normalde 49 TL olan bu pakete, ilk üç ay boyunca 24,99 TL karşılığında sahip olabilecek.

bu bilginin doğru olduğunu zannetmiyorum. Bu 1MB sınırsız için geçerlidir. Telekom 8MB sınırsızı 49 liraya vermez. Hem ilk 3 ay diyo kandırıyolar. yıl boyu 10 liraya versene sıkıysa. Kezalik, yeni bir şey yok wesselam

haltie

haltie

Üye
8 Mbps'ye kadar hızlı limitsiz internet sunan NETLİMİTSİZ paketinden faydalanmak isteyenler, 24 ay taahhüt vermeleri durumunda normalde 49 TL olan bu pakete, ilk üç ay boyunca 24,99 TL karşılığında sahip olabilecek.

bu bilginin doğru olduğunu zannetmiyorum. Bu 1MB sınırsız için geçerlidir. Telekom 8MB sınırsızı 49 liraya vermez. Hem ilk 3 ay diyo kandırıyolar. yıl boyu 10 liraya versene sıkıysa. Kezalik, yeni bir şey yok wesselam

:oke: aynen yeni birşey yok

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
1 yıllık Tahattüt karşılıgında 1MB sınırsız paketi 21 liraya veriyor biri adsl.Ve ben tahattüt yüzünden her ya ortalama 50 lira veriyorum aynı internete:@
Oldukça güzel bir kampanya imiş....

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Oldukça güzel bir kampanya imiş....
evet kardeşim güzel ama sadece aralık ayı için geçerli martta benim tahattüt bitiyor ertesi sabah cebimdeki vurguncu TTNET ten kurtulacagım.İnşallah mart ayı sonrası güzel kampanyalar olur

osnakli

osnakli

Üye
bana telekom dese ki 12 ay sözleşme yap sana aylık sınırsız internet 10 lira alırsam ş....sizim.çünkü bundan 3-4 yıl önce grev döneminde hatları kestiler ve ve 3 ay internet alamadığım halde benden 49lirayı tıkır tıkır aldılar sırf bu sözleşmeler yüzünden.
şimdi smile adsldeyim.onlarda her 1 ayda bi telefon açıp böyle kampanyamız var d-smart şu akdar felan filan.aman kardeşim benden uzak durun diyorum.ben sözleşmesiz kullanıyorum...
şimdi de bu kampanya cebimizdeki paraya göz dikilmiş bi olay.kazık yemek isteyen arkdaşlara hayırlı olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt