Ayda 8 liraya PC'den sınırsız internet bağlantısı (6 ayı geçti kullanıyorum)

Sponsorlu Bağlantılar

jeosalih

jeosalih

Üye
    Konu Sahibi
Ayda 8 liraya PC'den sınırsız internet bağlantısı (6 ayı geçti kullanıyorum)
Arkadaşlar yaklaşık 6 ayı geçti ben kullanıyorum sorunumda yok. Ama telefonu pcye bağlayıp telefon üzerinden pcde internete bağlanmayın çünkü öyle çok yavaş oluyor. Alın bi tane mobil modem 100 lira ben öle yaptım. Bir tanede kontürlü hat alın 25 lira. Toplam 125 liraya hızı biraz düşük ama sınırsız 3g ile pc nizi internete bağlayın. (125 lira sadece 1 kere veriyorsunuz) Üstelik ayda sadece 8 lira..

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Mobil modemi netten 50 tl ye bulabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: BySeL0
BySeL0

BySeL0

Üye
arkadasım indirmesi 10 kb ile indiriyor saniyeede:ağlarım:

atmaca508

atmaca508

Üye
bende kulanıyorum vodofon sınırsız cep net çok memnunun sırf idda proğramını takip etmek için maç kolik ve bilyoner komdan takip ediyorum

gazel14

gazel14

Üye
evt bende kullanıyorum

phasan

phasan

Üye
bende kullanıyorum

hakancoban

hakancoban

Üye
Arkadaşlar peki indirme kısmı değil de normal sayfaların açılması durumu nasıldır?

mastt

mastt

Üye
7,99 bende kullanıyorum hemde laptopta hız takıntınız yoksa :)

Cep Özgür'lüler Cepnet alırlarsa ilk ay ödemeyi takiben 2. ay aylık Cepnet ücretini ödemiyor.
Aylık Cepnet paketi sadece 7,99 TL.
Aylık Cepnet aboneliğini başlatmak için hemen ABONE AYLIKCEPNET yazıp 3636'ya gönder.
Cep Özgür'e hemen geçmek için OZGUR yaz 7048'e gönder.

FAZALADAN PARA VERMEYIN (kazıklanmayın) ....

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
7,99 bende kullanıyorum hemde laptopta hız takıntınız yoksa :)

Cep Özgür'lüler Cepnet alırlarsa ilk ay ödemeyi takiben 2. ay aylık Cepnet ücretini ödemiyor.
Aylık Cepnet paketi sadece 7,99 TL.
Aylık Cepnet aboneliğini başlatmak için hemen ABONE AYLIKCEPNET yazıp 3636'ya gönder.
Cep Özgür'e hemen geçmek için OZGUR yaz 7048'e gönder.

FAZALADAN PARA VERMEYIN (kazıklanmayın) ....
Bu fikrin bence yanlış. Çünkü hız önemli. Demek istiyorsun ki. Arabanın hızı önemli değil, 9km hızla gitse de olur, yeterki benzini ucuz olsun. 100 basan arabac lazım değil.

futbol123

futbol123

Üye
internet hızı çok yavaş ve insanı cıldırtıyor artık aylık 29tl ye sınırsız internet 1megabit hızında türksat internet alın kurtulun hızı gayet iyi:oke:

jeosalih

jeosalih

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar indirme hızı da iyi bence. Sizdeki yavaşlık 3g çekmemesinden kaynaklanıyor olabilir. 3g çekmeyince gps'e geçiyor çünkü. 3g ile laptopta 20-400 kbs arasında indirme yapıyor. Olurmu kardesim çook abartıyon diyenler olabilır. Fakat hiç ama hıc abartmıyorum.

asia eagle

asia eagle

Üye
Aylık Vodofone Cepnet kullanıyorum.Pc den dosya indirirken normalde dowland hızım 10kb'i geçmiyor.Fakat inanmayacaksınız hızın yaklaşık 1.5 mb'e yükseldiğini farkettim.Tabi çok uzun sürmedi,eski haline geri döndü.Linktede görebilirsiniz, 70kb'e düşmüşken resmi kaydedebildim.:ah:hmmm:bilmm

[/URL]

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
Aylık Vodofone Cepnet kullanıyorum.Pc den dosya indirirken normalde dowland hızım 10kb'i geçmiyor.Fakat inanmayacaksınız hızın yaklaşık 1.5 mb'e yükseldiğini farkettim.Tabi çok uzun sürmedi,eski haline geri döndü.Linktede görebilirsiniz, 70kb'e düşmüşken resmi kaydedebildim.:ah:hmmm:bilmm

:hmmm

mstf_l

mstf_l

Üye
vodafone garip yaa

xxtehlikelixx

xxtehlikelixx

Üye
Arkadaşlar bende turkcell hat var c5-03 ile 3.5gden bağlandığım zaman evdeki net hızı kadar hız sunuyo vodofone hat alsam birde mobil modem alsam bizim evdede 3g çekiyo mobil modem ilede aynı hızı bulurmuyum sizce??

..butteRfly..

..butteRfly..

Üye
topluca bi wireless modem alın en mantıklısı :D biz 5 kişi ayda 10ar lira veriyoruz, sınırsız ve 100mb :oke:

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
bende kullanıyorum

sistemtekno

Üye
Arkadaşlar peki indirme kısmı değil de normal sayfaların açılması durumu nasıldır?

ölüm makinası :D çünkü sinirden öldürüyor.. berbat kesinlikle deneme

----------Eklendi @ 13:21:35 ---------- Yazıldı @ 13:19:56 ----------

ölüm makinası :D çünkü sinirden öldürüyor.. berbat kesinlikle deneme

Üst Alt