.Aybaba: "Quaresma ile tanışmadım bile"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
.Aybaba: "Quaresma ile tanışmadım bile"
Beşiktaş'taki ilk sezonunda başarılı bir ilk yarı geçiren Teknik Direktör Samet Aybaba verdiği bir röportajda ilginç açıklamalar yaptı.

Kanaltürk Televizyonu'nda bir programa katılan Aybaba, Beşiktaş'a geçerkenki en büyük şartının uzun süreli plan yapabilme olanağı olduğunu söylerken, Demirören döneminde teklif aldığını ancak aynı anda kendisinden başka çalıştırıcılarla da görüşüldüğü için teklifi kabul etmediğini belirtti.

Başarılı teknik direktör, siyah beyazlı takımın bu zor döneminde göreve gelmekten korkmadığının altını çizerken, "Semtimizden gizli gizlimi geçecektik? Maçlara gelirken Çarşı'dan geçiyoruz. Futbolcuların taraftarla bütünleşmesi lazım. Biz taraftarımızla bir bütün olduk.Takımımız berabere kaldığında bile alkışlanıyor. Motivasyon için çok önemli bir olay bu." ifadelerini kullandı.

Devre arasında takıma yapılmasını istediği transferlere de değinen Aybaba, "Forvet bölgesine oyuncu istiyorum. Bir tane yabancı hücumcu bir tane de yerli bir solbek almayı düşünüyoruz. Takımın dengelerini bozmayacak transfer yapmamız gerekiyor. Ziegler gelmeyecek. Çılgınlar gibi hücum ediyoruz, ligin en çok gol atan takımıyız ancak geriye dönüşlerimizde sıkıntılarımız var." sözlerini dile getirdi.

"QUARESMA İLE TANIŞMADIM"

Tecrübeli çalıştırıcı takımdan olaylı bir şekilde ayrılan Quaresma'yla hiç görüşmediğini söylerken, "Bana Quaresma'yı yönetemeyeceğimi söylüyorlar. Tanımadığım birini nasıl yöneteyim? Fernandes'i yönetmek çok mu kolay? Yıldız oyuncuları ne kadar iyi yönetebilirseniz o kadar çok verim alırsınız" dedi.

Aybaba Türkiye'deki en başarılı teknik direktörün Fatih Terim olduğunu söylerken, eğer Beşiktaş'a gelmeden önce Fenerbahçe'den teklif almış olsaydı profesyonel bir düşünceyle bunu kabul edebileceğini ancak artık böyle bir ihtimalin kalmadığını dile getirdi.
 

osicik

Üye
Üzülme Terim tanıştırır sizi :ehe:ehe
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt