Ayarsız Enerji Kampanyası devam ediyor.Video yükleyen Herkese 100 Kontor!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ouz77

ouz77

Üye
    Konu Sahibi
Ayarsız Enerji Kampanyası devam ediyor.Video yükleyen Herkese 100 Kontor!!
Eti Maximuss'un yapmış olduğu ayarsız enerji kampanyasında hergün binlerce Turkcell kontor hediye ediliyor.Kampanyanın kuralları

Hazır Kart ve Muhabbet Kart abonesiysen, ayın konusuna yüklediğin her video için 100 Kontör, Turkcell Faturalı abonesiysen 25 Dakika kazanacaksın.
Diğer konulara yüklediğin her video için 30 Kontör / 7,5 Dakika kazanacaksın.
Öyleyseeeeeee... seni bekliyor!

10 arkadaşına video gönder, videoları izlesinler,
Hazır Kart ve Muhabbet Kart abonesiysen 20 Kontör, Turkcell Faturalı abonesiysen 5 dakika kazan. Yani, kankalarını da bekliyor!
Her hafta birinci videosu en çok oyu alan kişi Sony PSP kazanıyor.Kampanyayla ilgili detaylı bilgi almak isteyenlere bu konu üzerinden yardımcı olmaya çalışacağım.

scoorpion27

Üye
avea kullandıgım için deneyemiyorum
deneyen varmı ne derece gerçek??

ouz77

ouz77

Üye
    Konu Sahibi
Valla Usta ben 1 haftadır deniyorum.sonuçta şu an itibariyle 220 kontör hattıma yüklenmiş durumda.Buda derslerden fırsat buldukça zaman ayırdığım süre içinde böyle.Tek yapılması gereken şey siteye ayarsız enerji videosu eklemek.Videonuz kabul edilirse ertesi gün hattınıza kontör yükleniyor.Önümüzdeki hafta ben PSP için yarışacağım.Oylarınızla desteklerseniz çok sevinirim.Elimden geldiğince burada size kontör kazandırmak için yardımcı olacağım.Aklıma gelen fikri söyleyeyim.Buraya herkes üye olup ismini yazsın ve birbirimize video göndererek 20 kontör kazandıralım sürekli olmazmı?

expantions

Üye
üstad ben kayıt oluyorum şimdi.ama video kısmını anlamadım alakasız video yollasakdaolurmu.senin linkin varsa seninkiyle olayım yabancıya gitmesin kontor kazanabiliyorsan

ouz77

ouz77

Üye
    Konu Sahibi
üstad ben kayıt oluyorum şimdi.ama video kısmını anlamadım alakasız video yollasakdaolurmu.senin linkin varsa seninkiyle olayım yabancıya gitmesin kontor kazanabiliyorsan
istediğiniz videoyu ekleyebilirsiniz zaten onlar kontrol ettikten sonra uygunsa ve sitede daha önce o video yoksa kabul ediyorlar veya neden kabul edilmediğini mail olarak yolluyorlar.Siteye kabul ettirdiğiniz her video için Turkcell aboneleri kontör kazanıyor.Bunun için çekiliş veya kura yok.Kontörünüz ertesi gün hattınıza yükleniyor.Üstelik bu kontörler hediye olarak değilde her yöne kullanabileceğiniz direk kontör olarak geliyor.Yarından itibaren buraya vereceğim link ile PSP kazanabilmek için yarışacağım.Birçok forumda bu kampanyayla ilgili ekip oluşturulmuş durumda.Herkes forumda yaptıkları listedeki kişiye o hafta oy vererek birinci gelmesini sağlıyor ve linkleri birbirlerine yolladıkları için kontörde kazanıyorlar.Burada yeterli rağbeti göremedim.Ancak burada inanın sadece benim menfaatime olan bir durum yok ben hepimizin kazanmasını istiyorum.Yarın vereceğim linke 10 puan vererek beni desteklerseniz çok sevinirim.Bunun için sadece üye olup linke tıklayarak aşağıdaki yıldızların en sonundakini işaretlemek:)

expantions

Üye
ben daha üye olmadım senden cevap bekliyordum senden.yarın kayıt olur dediğin şekilde oy veririm.bende böyle desteklerden yanayım

ouz77

ouz77

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar linkim bu.Lütfen siteye üye olup beni destekleyin.Elimden geldiğince size kontör kazandırmaya çalışacağım buradan.Önümüzdeki haftada başka bir arkadaşı destekleriz.Bu sayede Her hafta bir maxicep üyesine PSP kazandırmış oluruz.Desteklerseniz çok sevinirim arkadaşlar.Sadece 1 dakikanızı ayırıp 10 puan vermenizi rica ediyorum:) Saygılar sunuyorum

cannnnner

cannnnner

Üye
sadece turkcel mi ?

sweety_boy_43

Üye

sahinkp

Üye
Elinde ayarsız enerji üyeliği bulunan arkadaşlar 0,5 dakikasını :oke: ayırıp oy verirseler çok mutlu olacağım

link:

destekliyen arkadaşlara şimdiden teşekkürler

Redblue07

Üye
arkadaşlar 10 davetiye gönderince 20 kontr kazanıyosunuz diyor.aynı videoyu 10 kişiye gönderincemi 20 kontör kazanıyoruz ?

--------------- Ekleme ---------------

birde poster yapınca kontör kazanıyomuyuz _?

festival50

festival50

Üye
arkadaşlar 10 davetiye gönderince 20 kontr kazanıyosunuz diyor.aynı videoyu 10 kişiye gönderincemi 20 kontör kazanıyoruz ?

birde poster yapınca kontör kazanıyomuyuz _?
bu kampanya bıttı sanırsam arkadasım

arslansem

arslansem

Üye
Video nasıl gönderiyoruz anlamadım ya :hmmm

darülmendep

darülmendep

Üye
Ben 3 tane yolladım üçüne de ayrı ayrı bahaneler uydurdu. Hiç kontör kazanamadım. Boş bir site bence uğraşmaya değmez. Ne yapalım yani videomuzda Ronaldinho'yu mu oynatalım kontör kazanmak için

arslansem

arslansem

Üye
:ehe

milan12

Üye
turkcell olurmu aceba bilader

tşk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt