Rich4arD Üye Konu Sahibi anl_tr' Alıntı: ii yapmışsınız. Bu türk milleti özenti hastası... Genişletmek için tıkla ... Nasıl yani özenti derken ? Ama iyi olmamışmı bea
anl_tr' Alıntı: ii yapmışsınız. Bu türk milleti özenti hastası... Genişletmek için tıkla ... Nasıl yani özenti derken ? Ama iyi olmamışmı bea
Rich4arD Üye Konu Sahibi kemal21' Alıntı: --------------- Ekleme --------------- bu mağaza nerede Genişletmek için tıkla ... Bizim binanın altında
kemal21' Alıntı: --------------- Ekleme --------------- bu mağaza nerede Genişletmek için tıkla ... Bizim binanın altında
Rich4arD Üye Konu Sahibi kemal21' Alıntı: valla oraları bilmem sen yinede bi söle tam neresi Genişletmek için tıkla ... Bilmezsen neyini söyliyimki arkadaşım ? anlamadım valla napcan
kemal21' Alıntı: valla oraları bilmem sen yinede bi söle tam neresi Genişletmek için tıkla ... Bilmezsen neyini söyliyimki arkadaşım ? anlamadım valla napcan
Rich4arD Üye Konu Sahibi kemal21' Alıntı: maksat sohbet hem öğrenirim sayende Genişletmek için tıkla ... Tmm biliyorum zaten maksat sohbet
kemal21' Alıntı: maksat sohbet hem öğrenirim sayende Genişletmek için tıkla ... Tmm biliyorum zaten maksat sohbet
Rich4arD Üye Konu Sahibi cℓαηяσу;2357589' Alıntı: Satış yapamayan dükkanların yaptığı rezillikler Genişletmek için tıkla ... Bizde zaten yardımcı olmak amaçlı yaptık
cℓαηяσу;2357589' Alıntı: Satış yapamayan dükkanların yaptığı rezillikler Genişletmek için tıkla ... Bizde zaten yardımcı olmak amaçlı yaptık
Rich4arD Üye Konu Sahibi Yaaa aga biz bu olaya 10 saat güldük yaaa nedn şmdi bu kdar yorum bu kdar teşekkür var ?