Ayakkabı boyacısı olmak istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Ayakkabı boyacısı olmak istiyorum
Kapo'nun bir yıl boyunca kramponlarını boyayan, onaran ve çivilerini değiştiren 20 yaşındaki İngiliz James McPike sezon bittikten sonra Kapo'dan giydiği bir kramponu kendisine vermesini rica etti. Kapo da krampon yerine, çocuğa 60 bin dolarlalık Mercedes SLK otomobilini verdi.

Kapo'nun bu hareketi taraftarlar arasında büyük yankı buldu. Takımın menajeri Alex McLeish, " O da bir zamanlar böyle yıldız futbolculara özenen bir çocuktu. Demek ki geçmişini unutmamış. Aferin. Oyuncumla gurur duyuyorum" dedi. Birmingham'dan yılda 3 milyon dolar alan yıldız futbolcunun bir Hummer'ı ve bir de Porche'si var.

Araba vercegine bence parasını verseydi daha makbule gecerdi

POWER

Üye
olsun satar onuda alır.
Ama bence eğer reklam değilse Takdire şayan bir hareket

haber birazzz..gerçekçi gelmedi bana..
bizim konyaspor da bile bi krampon bi maç giyilip atılırkenn..demek birmingham kramponları tamir mi ettiriyormuşş..

Bu durumda şunu da sormak lazım. Bir kramponu bile 50 kere giyen adam, nasıl gözünü kırpmadan Mercedes'i hediye eder.

Şaka bir yana helal olsun.

helal olsun gerçekten de bir futbolcudan beklenecek bir davranış.........

haber birazzz..gerçekçi gelmedi bana..
bizim konyaspor da bile bi krampon bi maç giyilip atılırkenn..demek birmingham kramponları tamir mi ettiriyormuşş..

Bizim Adana Demirspor'da bile her maç yeni krampon verilir

Futbolcular'ın çoğu klübün verdiği değil kendi kramponlarını giyerler.Ve çoğuda aynı kramponu giymeye özen gösterir her maçta.Uğur sayarlar.Bu yüzden tamir eder çivilerini değiştirirler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...